Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zitballen

Zitballen

Zitbal bestellen

Een ergonomische zitbal is ideaal voor een dynamische zithouding achter uw bureau. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor goede zitballen die zorgen voor een actieve zithouding.
DiscountOffice.nl biedt zitballen tegen een scherpe prijs, u kunt kiezen uit verschillende maten en kleuren. U bestelt de zitballen gemakkelijk en voordelig online. De meeste zitballen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd.
De zitballen zijn geschikt voor elke werkplek, voor op kantoor en voor de thuiswerkplek. In elke situatie waar u langdurig achter een bureau werkt.
Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en ervaar ook snel de voordelen van het zitten op een zitbal.

Ergonomische zitballen voor kantoor

Zitballen zijn vooral bekend in de sportschool voor een intensieve workout voor de buikspieren. Maar zitballen worden ook steeds meer gebruikt als alternatief voor de bureaustoel.
Lang zitten in dezelfde houding kan leiden tot gezondheidsklachten. Door regelmatig af te wisselen van werkhouding zorgt u voor een betere doorbloeding, bent u minder vermoeid en werkt u productiever. Een dynamische zithouding is een gezonde en ergonomische werkhouding.
Een zitbal is een ideale oplossing voor meer beweging achter uw bureau. De zitbal zorgt voor een actieve houding, door de onstabiliteit van de zitbal neemt u automatisch de juiste zithouding aan. De juiste spieren worden aangetrokken zodat u met een rechte rug zit.

Voordelen van een zitbal

Een goede zitbal is gemaakt van dikker rubber voor een hogere vergevingsgezindheid bij scherpe voorwerpen. Een ergonomische zitbal stimuleert een juiste zithouding, verlicht uw rugpijn, activeert uw rug-, buik-, bil- en beenspieren, geeft meer bewegingsvrijheid tijdens het zitten en zorgt voor een speelse uitstraling in het kantoor. DiscountOffice.nl biedt verschillende kleuren zitballen zodat u voor elke kantoorinrichting een perfect passende zitbal kunt bestellen.
De zitballen zijn uitgevoerd met een afneembare stoffen balhoes die met de hand gewassen kan worden voor hygiëne. Aan de binnenzijde bevindt zich de gymnastiekbal die opgeblazen kan worden met de handluchtpomp. De zitbal is voorzien van een handgreep zodat de zitbal gemakkelijk verplaatst kan worden.

Tips voor een goed gebruik van een zitbal

Wilt u een zitbal bestellen via DiscountOffice.nl dan is het aan te bevelen om naar onderstaande tips te kijken:

  • Als u voor het eerst op een zitbal gaat werken is het belangrijk om het geleidelijk op te bouwen en vooral af te wisselen. Werk bijvoorbeeld een half uur op de zitbal en ga vervolgens zitten op uw bureaustoel of ga staand werken.
  • Voor een goede stabiliteit zet u uw kuiten tegen de bal aan. Zorg zelf voor stabiliteit, gebruik geen hulpmiddelen om de zitbal op zijn plaats te houden.
  • Zorg voor een juiste hoogte van uw bureau. Met een verstelbaar bureau is de hoogte eenvoudig aan te passen. Op een zitbal zit u namelijk iets hoger.
  • Bestel het juiste formaat van de zitbal. Een zitbal van 65cm doorsnede is geschikt voor een lichaamslengte tussen 160 cm en 180 cm. Bent u langer dan 180 cm dan voor een grotere zitbal, van 70 cm of 75 cm.