Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Really Useful Boxes Archiveringsmiddelen

Really Useful Boxes archiveringsmiddelen

Really Useful Boxes opbergdozen bestellen

Bent u op zoek naar stevige kwaliteit kunststof opbergdozen? DiscountOffice.nl biedt het complete assortiment van Really Useful Boxes met hoge kortingen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de beste opbergdoos voor elke toepassing. Voor op kantoor, het magazijn, de werkplaats, op school en voor thuis.
Bij DiscountOffice.nl kunt u transparante Really Useful Boxes kopen in verschillende uitvoeringen met een inhoud variërend van 0,07 liter tot wel 160 liter. Met behulp van de selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste opbergdoos die u zoekt. De meeste Really Useful Boxes zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Meestal geldt vandaag besteld is de volgende werkdag al geleverd.

Op zoek naar een stapelbare opbergdoos

Het bedrijf Really Useful Products Ltd is eigenaar van het patent in Europa en in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd in 1999 in Engeland opgericht met als doel een serie innovatieve kunststof bewaar- en opslagmiddelen te ontwikkelen. Het oorspronkelijke idee kwam van de eigenaar van het bedrijf die destijds als administrateur werkzaam was; hij zocht voor het wegleggen en opslaan van zijn administratie een robuuste, stapelbare box. Omdat hij die op de markt niet kon vinden, besloot hij zelf een geschikte bewaarbox te ontwikkelen.
Een jaar na de start van het bedrijf was een hoogwaardig product ontstaan dat voldeed aan de hoge kwaliteitseisen. Op hetzelfde moment verschenen Staples UK en Makro UK op de Britse markt, waardoor de opbergdoos via deze leveranciers een zeer goede start maakte. Het product werd een succes en de opbergboxen werden steeds bekender. Er werden steeds meer afmetingen en varianten aan het assortiment toegevoegd. In de laatste jaren is het concept verder uitgebouwd en is het assortiment uitgebreid met bewaarmogelijkheden voor kantoorartikelen, gereedschap, knutselmateriaal, CDs, VHS cassettes, DVDs, en LP’s. Inmiddels biedt Really Useful Boxes het grootste assortiment aan transparante, stevige en stapelbare bewaarboxen ter wereld.

Topkwaliteit opbergdozen tegen een scherpe prijs

Really Useful Boxes zijn duurzame, hoogwaardige producten maken die eenvoudig zijn in het gebruik, geschikt zijn voor allerlei toepassingen en die voordelig aangeschaft kunnen worden. De stevige transparante opbergdozen zijn gemaakt van polypropyleen en hebben een temperatuurbereik van -15° tot +80° C. Tevens zijn de opbergdozen in transparant blauw in diverse afmetingen verkrijgbaar.
Naast een zeer uitgebreid assortiment in verschillende formaten heeft Really Useful Products ook een complete serie inzetbakken ontwikkeld. Hiermee kunt u nog overzichtelijker en praktischer sorteren en organiseren en heeft u bovendien uw spullen steeds voor het grijpen. Multifunctionele opbergdozen Overal komt een opbergdoos van Really Useful Boxes van pas, zoals de naam al zegt: werkelijk voor alles te gebruiken. Voor het archiveren van belangrijke documenten, bewaren van knutselmateriaal, bewaren van Kerstversiering, voor een overzichtelijke werkplek op kantoor of voor de thuiswerkplek, voor opslag van spullen op zolder en in de garage en nog veel meer.

Really Useful Boxes in de aanbieding

Voor elke toepassing bestelt u via DiscountOffice.nl de beste Really Useful Boxes opbergdoos met korting. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor geldt dat u bij een bestelling van meerdere opbergdozen nog meer korting krijgt. Bestel al uw opbergdozen via DiscountOffice.nl en u kunt flink besparen op uw archiveringsmiddelen.