Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hangmappen

Hangmappen

Hangmappen kopen?

Hangmappen worden veel op kantoor gebruikt voor het opbergen en archiveren van dossiers. DiscountOffice.nl biedt een ruim aanbod hangmappen die u gemakkelijk en voordelige online kunt bestellen. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u bij DiscountOffice.nl altijd de hangmap die u zoekt tegen scherpe prijzen.
Naast alle soorten hangmappen, zoals hangmappen verticaal en hangmappen lateraal vindt u bij DiscountOffice.nl ook hangmap opbergsystemen, ruiters en ruiterstroken. Voor het opbergen van hangmappen biedt DiscountOffice.nl verschillende hangmap opbergsystemen, zoals een hangmappenbox, een hangmappen trolley, hangmappenrekken, hangmappenkoffer en meer. Zo kunt u alle benodigdheden voor een overzichtelijk archief bij één leverancier bestellen.
Door alles bij DiscountOffice.nl te bestellen kunt u veel besparen op uw inkoop. U profiteert niet alleen van onze scherpe prijzen, u hoeft geen leveranciers met elkaar te vergelijken en uw afdeling administratie hoeft maar één factuur te verwerken.
Verreweg de meeste hangmappen en toebehoren zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog online uw bestelling hangmappen bij DiscountOffice.nl dan heeft u ze vaak de volgende werkdag al in huis.

Verschillende soorten hangmappen

Hangmappen zijn ideaal voor het opbergen van dossiers die u regelmatig nodig heeft. Een hangmap pakt u gemakkelijk uit de kast om er iets uit te pakken of er iets aan toe te voegen. Ze zijn ruimte besparend en overzichtelijk. Voor een georganiseerd kantoor zijn hangmappen onmisbaar. DiscountOffice.nl biedt voordelige hangmappen in alle soorten, maten en kleuren. Door de uitgebreide keuze vindt u zeker de hangmappen die u nodig heeft.

Het assortiment hangmappen van DiscountOffice.nl is verdeeld in verticale hangmappen en laterale hangmappen. Wat is het verschil tussen een verticale hangmap en een laterale hangmap?
Bij een verticale hangmap zit het venster met de ruiterstrook aan de lange zijde van de hangmap. Een verticale hangmap wordt gebruikt voor het opbergen van dossiers in bijvoorbeeld een ladeblok onder het bureau of in een hangmappen trolley.
Een laterale hangmap heeft het venster aan de korte zijde van de map. Hierdoor zijn laterale hangmappen geschikt voor bijvoorbeeld een hangmappenkast zodat u direct in één oogopslag de inhoud kunt zien.

Het juiste formaat hangmappen

DiscountOffice.nl levert verschillende formaten hangmappen. Wilt u een hangmap A4 bestellen? DiscountOffice.nl biedt naast voordelige A4 hangmappen ook folio hangmappen en foolscap (groot-folio) hangmappen. De afmetingen van de documenten en de afstand tussen de ophangrails is bepalend voor de juiste breedte van de hangmap. U bestelt de juiste hangmappen gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.

Daarnaast kunt u nog kiezen tussen hangmappen met U-bodem of met V-bodem. Een hangmap met een V-bodem is geschikt voor kleinere dossiers, maar voor dikkere dossiers is een hangmap met U-bodem ideaal.
Wilt u hangmappen A4 U-bodem 30mm kopen? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit hangmappen met een U-bodem van 30mm, 40mm, 50mm en 80mm.

Topkwaliteit hangmappen

Voor welke dossiers u ook voordelige hangmappen zoekt, u vindt de juiste hangmappen bij DiscountOffice.nl. Uit het ruime assortiment hangmappen van DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit hangmappen van alle bekende merken zoals Atlanta (de populaire Atlanta Alzicht hangmap), Elba (de veelgebruikte hangmappen Oblique AZV Ultimate), Esselte en Leitz. Hoogwaardige hangmappen die u gemakkelijk online met korting bestelt bij DiscountOffice.nl. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een betaalbaar alternatief, nl. voordelige hangmappen van het huismerk DiscountOffice.

Voordelige hangmappen

Alle soorten hangmappen bestelt u bij DiscountOffice.nl met korting. Bij bestelling van meerdere stuks bent u nog voordeliger uit. Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u optimaal besparen op de inkoop van uw kantoorartikelen bij DiscountOffice.nl.