Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hangmap opbergsystemen

Hangmap opbergsystemen

Andere benamingen: Hangmappenboy, Hangmappenbox, Hangmappenwagen

Hangmap opbergsysteem bestellen

Voor het overzichtelijk bewaren van hangmappen biedt DiscountOffice.nl verschillende handige opbergoplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hangmappenwagen, dit is een mobiele oplossing voor het archiveren van hangmappen.
Daarnaast vindt u in het ruime assortiment hangmap opbergsystemen ook een hangmappenbox, een hangmappenboy, een hangmappen trolley, een hangmappenrek, hangmappenkoffer en meer.
Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke toepassing het beste hangmappen opbergsysteem. Voor gebruik op kantoor, voor de thuiswerkplek, in het onderwijs, in de gezondheidszorg, overal waar een overzichtelijk archiefsysteem gewenst is.
Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel het juiste opbergsysteem voor uw hangmappen in welke afmeting dan ook. Gebruikt u A4 hangmappen, folio of foolscap, voor elke hangmap heeft DiscountOffice.nl de perfecte oplossing tegen een scherpe prijs. U bestelt gemakkelijk en voordelig online.
Verreweg de meeste hangmappensystemen en toebehoren zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog online uw bestelling bij DiscountOffice.nl dan heeft u ze vaak de volgende werkdag al in huis.

Overzichtelijk hangmappen opbergsysteem

Hangmappen worden veel op kantoor gebruikt voor het opbergen en archiveren van dossiers. Maar ook voor de thuiswerkplek zijn hangmappen ideaal voor het rangschikken van uw documenten. Hangmappen zijn ideaal voor het opbergen van dossiers die u regelmatig nodig heeft. Een hangmap pakt u gemakkelijk uit de kast om er iets uit te pakken of er iets aan toe te voegen. Ze zijn ruimte besparend en overzichtelijk. Voor een georganiseerd kantoor zijn hangmappen onmisbaar. DiscountOffice.nl biedt voordelige hangmappen in alle soorten, maten en kleuren. Door de uitgebreide keuze vindt u zeker de hangmappen die u nodig heeft.

Ruime keuze hangmap opbergsystemen

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit diverse opbergsystemen voor het opruimen van uw hangmappen. Welk opbergsysteem voor u het meest geschikt is hangt onder meer af van het aantal hangmappen, het hangmappen formaat en hoe vaak u de dossiers nodig heeft.
U kunt kiezen voor een hangmap opbergsysteem in de directe nabijheid van uw werkplek of voor een hangmappenkast op uw kantoor of in het archief.

Voor het bewaren van hangmappen op uw werkplek biedt DiscountOffice.nl onderstaande opbergsystemen:

  • Hangmappenbox, zoals de Hangmappenbox Leitz Click & Store in diverse kleuren of de Hangmappenbox Jalema Re-Solution
  • Hangmappenrek
  • Hangmappencassette

Wilt u de hangmappen meenemen? Ook voor het eenvoudig vervoeren van uw dossiers biedt DiscountOffice.nl meerdere opties:

  • Hangmappenkoffer
  • Hangmappen trolley
  • Hangmappenboy, zoals de Durable Hangmappenboy Atlanta
  • Hangmappenwagen

Robuuste hangmappen opbergsystemen met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd topkwaliteit hangmappen opbergsystemen met hoge kortingen. U vindt in het assortiment onder meer hangmap opbergsystemen van de bekende merken Durable, Leitz, Han en Jalema. Gemaakt van robuuste materialen geschikt voor intensief gebruik.
Uiteraard bieden wij ook een enorm aanbod hangmappen, lateraal en verticaal. Bestel al uw archiveringsmiddelen voordelig en snel via DiscountOffice.nl en profiteer ook van onze scherpe prijzen.