Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Dataflex Projectietoebehoren

Dataflex producten kopen

Dataflex ontwerpt en produceert artikelen die ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar verbinden. Het zijn producten die iedere dag nodig zijn op iedere werkplek voor elk budget met allemaal één doel: het realiseren van een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek die perfect bij u past. Denk hierbij aan monitorarmen, toolbars, computerhouders, laptop- en monitorstandaarden en verhogers, hardware beveiliging en kabelmanagement, werkstations, houdingsteunen en AV oplossingen. Bij DiscountOffice.nl vindt u het brede assortiment van Dataflex tegen scherpe prijzen met snelle levertijden.

Kwaliteit voor iedereen

De ergonomische werkplekaccessoires, zoals Dataflex hun producten noemt, zijn voor elk budget te verkrijgen zonder in te leveren op de kwaliteit. De producten hebben de ideale balans tussen functionaliteit, ontwerp en prijs. Dataflex helpt u bij het creëren van de perfecte werkplek zodat u zich ook op uw werk thuis voelt. “Feeling at work” is dan ook hun motto. Dataflex is al bijna 40 jaar werkzaam in deze branche en heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van ergonomische computerwerkplekken. De producten van Dataflex zijn overal ter wereld te vinden bij ondernemingen die investeren in het welzijn van de medewerkers.

Het verschil maken

Dataflex is eerlijk en transparant en probeert de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Zo is piepschuim uit de verpakkingen verdwenen en zijn ze hard op weg om de hoeveelheid plastic tot een minimum te beperken. Dataflex heeft momenteel een ISO14001-certificering voor hun milieubeheersysteem en werken voortdurend aan verbeteringen op hun werkplek. Er wordt geïnvesteerd in de toekomst omdat zij het morgen nog beter willen doen dan vandaag.

Dataflex bij DiscountOffice.nl

Een bedrijf met computerwerkplekken kan niet zonder de ergonomische werkplekaccessoires van Dataflex. De producten zijn bij DiscountOffice.nl zeer scherp geprijsd, voor aanschaf van grotere aantallen kunt u een offerte aanvragen. U bestelt deze werkplekaccessoires gemakkelijk en snel bij DiscountOffice.nl.