Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Projectietoebehoren

Projectietoebehoren

Projectietoebehoren bestellen

Wanneer u een presentatie wilt houden voor een groter publiek dan is het ideaal om een projectiescherm met een beamer te gebruiken. Om uw presentatie visueel te ondersteunen vindt u bij DiscountOffice.nl een breed assortiment projectietoebehoren zoals beamers, laserpointers, overhead transparanten, projectieborden en projectieschermen.
U bestelt gemakkelijk en voordelig de juiste projectie benodigdheden voor elke presentatie, vergadering, workshop of training. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de beste projectietoebehoren die u zoekt. U kunt onder meer selecteren op merk, type en uitvoering.
U betaalt altijd veilig en vertrouwd binnen de betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling? DiscountOffice.nl biedt de mogelijkheid om op rekening te kopen. Wilt u achteraf betalen dan kunt u dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Het grootste deel van de projectietoebehoren is uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl dan wordt uw bestelling zeer snel bezorgd.

Voor een interactieve presentatie

Door uw presentatie visueel te ondersteunen wordt uw presentatie aantrekkelijk en dynamischer. Uw informatie wordt beter onthouden door het overtuigend in beeld te brengen.
Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime aanbod professionele interactieve presentatiemiddelen tegen scherpe prijzen. Hoogwaardige producten van de kwaliteitsmerken Legamaster, Smit Visual, Nobo en Kensington die u met hoge kortingen online kunt kopen.
Interactieve presentatiemiddelen worden veel toegepast op scholen, op kantoren, in vergaderruimtes en in conferentiecentra. Overal waar kennis en informatie wordt overgedragen worden projectie producten ingezet.

Tips voor het kopen van de juiste projectie benodigdheden

Elke ruimte is anders, de keuze voor het beste projectiescherm of projectiebord wordt onder andere beïnvloed door factoren zoals de presentatieruimte, omgevingslicht, lichtrendement en installatie van de beamer. Daarnaast is ook de afstand tot het projectiescherm of projectiebord belangrijk. Hoe wilt u presenteren? Wilt u alleen beeld vertonen of ook aantekeningen maken? Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke situatie de beste oplossing.
Projectieschermen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen:

 • Elektrisch projectiescherm
 • Handbediend projectiescherm
 • Mobiel projectiescherm

Naast een ruime keuze projectieschermen kunt u bij DiscountOffice.nl ook kiezen voor een projectiebord waarop u beeld kunt projecteren. Deze matte beschrijfbare whiteboards zijn een ideale combinatie om handmatig aantekeningen te maken en om te projecteren.

Ruim assortiment projectietoebehoren

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment projectietoebehoren tegen scherpe prijzen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent en aanzienlijk kunt besparen op de inkoop van uw presentatiemiddelen.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

 • Beamer Beugels
 • Beamers
 • Laserpointers
 • Overhead transparanten
 • Overheadprojectoren
 • Overige Overhead Toebehoren
 • Projectieborden
 • Projectieschermen