Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ringbanden

Ringbanden

Verwante categorie: Presentatie-ringband

Andere benamingen: Multomappen, Klappers, Ringmappen

Voordelige ringbanden bestellen

Op zoek naar voordelige ringbanden voor thuis, op school of op kantoor? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres! Door het uitgebreide assortiment vindt u altijd de ringband die u nodig heeft. U bestelt bij DiscountOffice.nl gemakkelijk en snel online tegen scherpe prijzen. Verreweg de meeste ringbanden zijn uit voorraad leverbaar, dat betekent vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al in huis.

Ruim assortiment ringbanden

Ringbanden worden vooral door studenten en scholieren veel gebruikt om de aantekeningen te maken en om deze ordelijk en overzichtelijk te bewaren. Ook op kantoor zijn ringbanden nog steeds één van de meeste gebruikte kantoorartikelen. Ringbanden zijn ideaal voor het opbergen en presenteren van losse documenten, al dan niet gestoken in showtassen.
Een ringband is een map van hard karton, die meestal met pvc-kunststof is overtrokken of met papier omplakt, met daarin een mechaniek van twee of meer ringen. Terwijl ordners slechts 2 ringen hebben, zijn ringbanden te verkrijgen met 2 tot 23 ringen. Een ander verschil met een ordner is dat een ringband niet voorzien is van een papierspanner, duimgat en/of rugetiket.
17 of 23 ringbanden worden ook vaak multomappen genoemd. Multo is eigenlijk een merknaam met een gepatenteerd klemsysteem. Wilt u multomappen bestellen? U bestelt de multomap die u zoekt snel en gemakkelijk online bij DiscountOffice.nl.
Het ringbanden assortiment van DiscountOffice.nl bestaat naast de ringbanden van Multo (multomappen) ook uit ringbanden van de bekende merken Esselte, Leitz, Exacompta en meer. Topkwaliteit ringbanden tegen scherpe prijzen? Die vindt u bij DiscountOffice.nl.

Ringbanden 2 rings, 4 rings of 23 rings

23 rings ringband kopen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u uit voorraad voordelige 23 rings ringbanden in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Naast 23 rings ringbanden kunt u ook kiezen uit een ruim aanbod 2 rings ringbanden, 4 rings ringbanden of 17 rings ringbanden. Ringband A5 bestellen? DiscountOffice.nl levert ringbanden in verschillende formaten, zoals A5 ringbanden, A4 ringbanden en A3 ringbanden. De capaciteit van de ringbanden wordt weergeven in twee maten, namelijk de rugbreedte van de ringband en de diameter van de ring.

Ringbanden in veel verschillende kleuren

Bij DiscountOffice.nl kiest u uit veel verschillende kleuren ringbanden. Zo vindt u altijd een ringband in de kleur die past bij uw kantoor. Niet alleen in de standaard kleuren zwart, wit, blauw, rood of groen, maar ook in trendy kleuren zoals de ringbanden van de Leitz WOW serie.

Ringbanden met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u al uw ringbanden en benodigdheden tegen scherpe prijzen. Door onze staffelprijzen bent u nog voordeliger uit en bespaart u nog meer op uw inkoop. Hoe meer u bestelt hoe lager de prijs!