Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Anti-vibratie handschoenen

Anti-vibratie handschoenen

Andere benamingen: Trillingsdempende handschoenen

Anti-vibratie handschoenen bestellen

DiscountOffice.nl biedt voor elke werksituatie de juiste werkhandschoenen. Binnen het uitgebreide assortiment werkhandschoenen kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals onder meer disposable handschoenen, monteurshandschoenen, snijbestendige handschoenen en chemische werkhandschoenen. Ook vindt u in dit ruime assortiment anti-vibratie handschoenen die worden gebruikt om werknemers te beschermen tegen trillingen door handgereedschap, zoals motorkettingzagen, heggenscharen, snoeigereedschap etc.
Dankzij de handige selectiemogelijkheden kiest u voor elke klus de juiste werkhandschoenen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. De anti-vibratie handschoenen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt de werkhandschoen meestal de volgende werkdag al.

Trillingsdempende handschoenen voor gezonde handen

Tijdens alle werkzaamheden is het belangrijk om uw handen goed te beschermen. Niet alleen bij werkzaamheden aan draaibanken, laswerkzaamheden, iets scherps beetpakken, snijden en meer, ook tegen trillingen en schokken moeten uw handen beschermd worden. Regelmatige hand-arm trillingen kunnen leiden tot een verstoring van de doorbloeding van de vingers, verlies van grip en kracht in de handen.
Antivibratie handschoenen of trillingsdempende handschoenen zijn specifiek ontworpen om de effecten van schokken en vibratie te verminderen. De interne vulling in de handpalm van de handschoenen verdrijft de trillingen van het gereedschap, zonder dat dit ten koste gaat van de beweeglijkheid van de vingers. Zeer comfortabel tijdens gebruik van elektrisch gereedschap, drilboren, betonbrekers enz.

Verschillende normeringen anti-vibratie handschoenen

Naast dat anti-vibratie handschoenen voldoen aan de algemene vereisten die gelden voor beschermende handschoenen voldoen ze ook aan specifieke normeringen om de werknemers te beschermen tegens mechanische vibraties en schokken. Bij het werken met apparatuur die trillingsblootstelling veroorzaakt, zoals hamerschroeven, sloop en bestratingsgereedschap, elektrische hamers zullen de gebruikers trillingsoverdracht ervaren van de gereedschapshandschoen naar de palmen van de handen, hierdoor wordt het dragen van anti-vibratiehandschoenen aanbevolen.

Hoge kwaliteit anti-vibratie handschoenen

DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit trillingsdempende handschoenen van de A-merken Ansell en Portwest die u met korting online kunt bestellen. Voor elke klus vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste werkhandschoenen, uit voorraad leverbaar en tegen scherpe prijzen. Bestel direct ook uw veiligheidsartikelen met uw kantoorartikelen mee, door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.
Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen, zodat u bij een bestelling van meerdere stuks een aanzienlijke kostenbesparing realiseert.