Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Badges

Badges

Andere benamingen: Naambadges, Congresspeld, Naamkaarthouder

Badges bestellen

Heeft u binnenkort een beurs of een meeting waarvoor u naambadges nodig heeft? Bestel de juiste naambadges gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl. Uit ons ruime assortiment badges kiest u eenvoudig de badges die u zoekt. De meeste naambadges zijn uit voorraad leverbaar, dus snel geleverd. DiscountOffice.nl biedt onder ander alle Durable badges tegen hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.

Badges voor elke toepassing

Badges zijn geschikt voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld op een beurs of zakelijk event als naambadge zodat iedereen snel herkend wordt als gast en gemakkelijk aangesproken kan worden. Badges kunnen tevens ingezet worden voor commerciële activiteiten. Tip: print uw ook bedrijfslogo op het naamkaartje: goed voor uw naamsbekendheid!

Door een streepjescode of QR-code te printen op de naambadge kunt u de badge eenvoudig gebruiken bij een toegangscontrole. Ook zijn naamkaarthouders als bedrijfspassen of veiligheidspashouders zeer geschikt.

Verschillende uitvoeringen

Badges zijn te bestellen in verschillende afmetingen. Badge 40x75mm kopen? Welk formaat u ook zoekt, u vindt bij DiscountOffice.nl voor elk naamkaartje, toegangskaartje of visitekaartje de juiste badgehouder tegen scherpe prijzen.

Naambadge met magneet bestellen?

Er zijn verschillende manieren om een naambadge te bevestigen. Zo kunt u kiezen voor een badge met een clip, speld, magneet of combiklem.

Wilt u naambadges met een clip kopen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u snel en voordelig online naambadges met een clip en/of speld in diverse uitvoeringen. Nog meer kunt u op de kosten besparen door te kiezen voor een aantrekkelijk geprijsde voordeelbundel.

Op zoek naar een badge met een combiklem? In het ruime aanbod badges van DiscountOffice.nl vindt u ook congresspelden met een combiklem, zodat de badge zowel vastgeklemd als opgespeld kan worden op de kleding.

Wilt u de kleding van uw bezoekers liever niet beschadigen? Een badgehouder met clip of magneet is de ideale oplossing.
Een andere mogelijkheid is om een badge met een textielkoord te bestellen. Dit is handig wanneer de badges worden gebruikt voor identificatie of tijdsregistratie. Naast een veiligheidspashouder inclusief textielkoord kunt u bij DiscountOffice.nl ook losse textielkoorden in verschillende kleuren online bestellen.

Makkelijk inserts bedrukken

Heeft u insteekkaarten nodig? Bestel de inserts gemakkelijk direct mee met de badges. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten insteekkaarten. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordelig uit en bespaart u nog meer op uw inkoop!
Bestelt u de badges en inserts van Durable, dan kunt u de software downloaden via www.duraprint.nl. Dat is wel heel eenvoudig inserts bedrukken met de door u gewenste tekst.