Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Badges en naamborden

Badges en naamborden

Badges bestellen

De naambadges die u nodig heeft bestelt u gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl! U maakt eenvoudig uw keuze uit ons uitgebreide assortiment. De meeste naambadges zijn uit voorraad leverbaar, dus snel geleverd. In ons assortiment bieden wij alle Durable badges tegen hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. En de insteekkaarten? De inserts bestelt u ook direct mee, zo kunt u alles bestellen bij één leverancier.

Ruim assortiment

Heeft u binnenkort een beurs of zakelijk event waarvoor u een naambadge nodig heeft? Door het ruime assortiment van DiscountOffice.nl bent u bij ons aan het juiste adres.

Badge 40x75mm kopen? Welk formaat u ook zoekt, u vindt bij DiscountOffice.nl voor elke naamkaart, toegangskaart of visitekaartje de juiste badgehouder tegen scherpe prijzen.
De badgehouders kunnen worden ingezet voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld als naambadge zodat iedereen snel herkend wordt als gast en gemakkelijk aangesproken kan worden. Vergeet niet om ook uw bedrijfslogo te printen op het naamkaartje: goed voor uw naamsbekendheid!
Door een streepjescode of QR-code te printen op de naambadge kunt u de badge eenvoudig gebruiken bij een toegangscontrole.
Ook zijn naamkaarthouders als bedrijfspassen of veiligheidspashouders zeer geschikt.

Naambadge met magneet kopen?

Naambadges kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kunt u kiezen voor een badge met een clip, speld, magneet of combiklem.

Naambadges met een clip kopen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online naambadges met een clip en/of speld in diverse uitvoeringen. Kiest u voor een aantrekkelijk geprijsde voordeelbundel dan bespaart u nog meer kosten.

Op zoek naar een badge met een combiklem? In het ruime assortiment van DiscountOffice.nl vindt u ook congresspelden met een combiklem, zodat de badge zowel opgespeld als vastgeklemd kan worden op kleding.

Wilt u de kleding van uw bezoekers liever niet beschadigen? Kies dan voor een badgehouder met clip of magneet.

Worden de badges gebruikt voor identificatie of tijdsregistratie dan is het handiger om een badge met een textielkoord te bestellen. Naast een veiligheidspashouder inclusief textielkoord kunt u bij DiscountOffice.nl ook losse textielkoorden in verschillende kleuren online bestellen. Ook zeer handig in gebruik is een afrolmechanisme: hiermee heeft u altijd direct uw bedrijfspas bij de hand. Bovendien kunt u er bijvoorbeeld ook uw sleutels aan bevestigen.

Eenvoudig inserts bedrukken

Als u de badges van Durable bestelt, dan kunt u de software downloaden via www.duraprint.nl
Hiermee kunt u eenvoudig de inserts bedrukken met de door u gewenste tekst.