Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bandenstellingen

Bandenstellingen

Andere benamingen: Bandenrek, Bandenstelling

Bandenstellingen bestellen

Bent u op zoek naar een bandenstelling voor een professionele opslag van banden, velgen en wielen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment bandenstellingen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
U kunt kiezen uit bandenstellingen in verschillende afmetingen, hoogtes en dieptes. Ook kunt u kiezen uit uitvoeringen die van één kant of van twee kanten toegankelijk zijn.
Op onze website is uw bestelling snel geplaatst met behulp van de handige trefwoorden en u betaalt veilig en vertrouwd via de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u als garage of autobedrijf liever achteraf betalen? Dat is één van de voordelen van het bestellen via DiscountOffice.nl! U kunt direct bij het plaatsen van uw bestelling aangeven dat u op rekening wilt bestellen.
Het merendeel van de bandenstellingen is snel leverbaar. Informeer naar de levertijden bij onze klantenservice. Naast actuele leverinformatie kunt u bij onze klantenservice ook terecht voor deskundig advies of andere vragen.

Ideale magazijnstellingen voor het opslaan van banden

Een bandenstelling is een speciale stelling voor het efficiënt opslaan van autobanden in het magazijn, garage of werkplaats. De beste bandenstellingen zijn ruimtebesparend en zorgen voor een overzichtelijk en veilig magazijn.
De bandenstellingen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn speciaal ontwikkeld voor alle maten banden, velgen en wielen en hierdoor geschikt voor de meest uiteenlopende eisen en plaatselijke omstandigheden. Alle producten zijn van topkwaliteit en perfect voor gebruik in bedrijfsomgevingen waar hoge eisen worden gesteld.

Modulair bandenstellingsysteem

DiscountOffice.nl biedt professionele bandenrekken tegen een scherpe prijs. De bandenstellingen zijn eenvoudig uit te breiden door het modulaire systeem, zodat u voor elke werkplaats en elk magazijn de perfecte bandenstelling kunt kopen.
De bandenstellingsystemen bestaan uit basis- en aanbouwvelden met verschillende afmetingen met een draagvermogen tot 150 kg per vak. Het aanbod van DiscountOffice.nl bevat systemen voor een optimale opslag van autobanden met een diameter van 550 tot 750 millimeter. De vakgroottes zijn perfect geschikt voor het opslaan van autobanden en winterbanden met een bandbreedte van circa 210 millimeter.
De bandenstellingen zijn speciaal gemaakt om de banden makkelijk in de bandenstelling te kunnen opslaan en weer makkelijk te kunnen pakken wanneer ze nodig zijn. Door de bijzondere constructie worden de banden vlak neergelegd en kan de beschermingshoogte voor de velgen worden aangepast.
De complete constructie is uiterst stabiel en kan met steek- en schroefverbindingen worden opgebouwd. Dankzij de steekverbindingen zijn sommige stellingen zelfs zonder gereedschap te monteren. Alle onderdelen zijn verzinkt en daardoor goed beschermd tegen corrosie.