Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkplaatsinrichting

Werkplaatsinrichting

Alles voor een complete werkplaatsinrichting

Een efficiënt ingericht magazijn werkt kostenbesparend. In het zeer uitgebreide assortiment werkplaatsinrichting van DiscountOffice.nl vindt u verschillende mogelijkheden om uw magazijn en werkplaats in te richten. Van magazijnbakken tot complete magazijnstellingen. Van werktafels tot rollenbanen. Van gereedschapskasten tot veiligheidshekken. Alles voor een complete werkplaatsinrichting bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.
Door gebruik te maken van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel en eenvoudig de juiste artikelen. Vervolgens is uw bestelling in een paar stappen geplaatst.
De betaling vindt altijd veilig en vertrouwd plaats binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. En wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u direct aanvragen tijdens het plaatsen van de bestelling. Na goedkeuring ontvangt u een krediet op uw account zodat u na ontvangst van de bestelling kunt betalen.
Het grootste deel van de werkplaatsartikelen is direct uit voorraad leverbaar. Voor de actuele levertijden kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Uw totaalleverancier voor bedrijfsbenodigdheden

Het motto van DiscountOffice.nl is: Onder de streep de voordeligste! Gemiddeld bent u bij geen andere leverancier voordeliger uit.
Door onze jarenlange ervaring in de handel van kwaliteits-kantoorartikelen heeft DiscountOffice.nl een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare fabrikanten, importeurs en groothandels. Hierdoor kunt u kiezen uit een breed assortiment bedrijfsbenodigdheden dat u gemakkelijk op één centrale plek kunt bestellen.
Naast artikelen op het gebied van een complete werkplaatsinrichting biedt DiscountOffice.nl ook een ruim aanbod kantoorartikelen, facilitaire artikelen, papierwaren, catering artikelen en meer.
Bestel al uw bedrijfsbenodigdheden bij één leverancier en u bespaart aanzienlijk op uw inkoopkosten. U bespaart veel tijd omdat u geen offertes hoeft te vergelijken en uw afdeling administratie hoeft slechts één inkoopfactuur te behandelen.
Naast de scherpe prijzen, snelle levering en compleet assortiment biedt DiscountOffice.nl ook deskundig advies en een klantgerichte service! Veel bedrijven, scholen en organisaties hebben dit inmiddels ervaren en hebben DiscountOffice.nl gekozen als hun totaalleverancier!

Complete werkplaatsinrichting

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een complete werkplaatsinrichting. Naast verschillende uitvoeringen magazijnstellingen, magazijnkasten en magazijnbakken vindt u ook een groot assortiment transportsystemen zoals rollenbanen, rollenrails en wieltjesbanen.
Op het gebied van veiligheid in de werkplaats biedt DiscountOffice.nl veiligheidshekken, gevaarlijke stoffen stellingen, opvangbakken en werkplaatsmatten.
Alle benodigdheden voor een veilig en efficiënt ingericht magazijn zijn van een hoogwaardige kwaliteit die u met hoge kortingen online kunt bestellen via DiscountOffice.nl. Bovendien hanteren wij staffelprijzen speciaal voor grootverbruikers. Bestelt u meerdere aantallen dan bent u nog voordeliger uit.