Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Beamers

Beamers

Verwante categorie: Beamer Beugels

Andere benamingen: Projectors

Beamers bestellen

Wilt u een goede beamer bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u topkwaliteit beamers en projectors voor zakelijk en thuisgebruik. U bestelt de beste beamer voor uw situatie gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de beamer of projector die u wilt bestellen. U kunt binnen het ruime assortiment onder meer navigeren op merk, model, type en resolutie.
Heeft u uw keuze gemaakt dan is uw bestelling in een paar snelle stappen afgerond. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Het merendeel van de beamers is uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan heeft u de beamer vaak de volgende werkdag al in huis.

Welk type beamer is voor u geschikt?

Beamers zijn er in twee projectietechnieken: LCD en DLP. DLP beamers zijn over het algemeen wat compacter. LCD beamers beschikken vaak over een grotere zoomfunctie. LED-DLP-beamers hebben hierdoor de meeste branduren, maar de lichtopbrengst is wel lager ten opzichte van de andere projectietechnieken.
Een belangrijke indicatie over de sterkte van de beamerlamp is het aantal ANSI-Lumen van de lamp. Hoe lichter de kamer hoe hoger het aantal ANSI-Lumen van uw beamer dient te zijn. Voor een advies op maat neemt u contact op met onze product specialist projectietoebehoren.

Tips voor het kopen van de beste beamer

Voordat u een beamer gaat aanschaffen is het belangrijk om eerst onderstaande vragen te beantwoorden:

 • Voor welke ruimte of kamer wilt u de beamer gebruiken?
  U kunt kiezen uit verschillende projectieafstanden: short throw, ultra short throw of normal throw
 • Wat is de kijkafstand tot het scherm?
  De optimale kijkafstand voor de kijker tot aan het scherm is mede afhankelijk van de resolutie van de beamer.
 • Resolutie van de beamer: Full HD, XGA, SVGA, WXGA.
  Hoe hoger de beeldresolutie hoe beter de beeldkwaliteit.
 • De lichtopbrengst van de beamer, gemeten in ANSI Lumen.
  Voor een grotere ruimte of een hele verlichte ruimte is meer ANSI Lumen vereist dan voor een kleine ruimte.

Breed assortiment beamers

Of u nu op zoek bent naar een bioscoop kwaliteit in uw eigen huis, een educatieve beamer voor het onderwijs of een zakelijke beamer voor uw presentatie bij DiscountOffice.nl vindt u zeker de juiste beamer.

In het brede assortiment beamers kunt u onder meer kiezen uit:

Zakelijke beamer

Voor een zakelijke beamer is een beamer op basis van LCD projectie de beste keuze. LCD beamers zijn vooral goed in het projecteren van heldere, felle kleuren van stilstaande beelden bij veel omgevingslicht. Ideaal dus voor zakelijke presentaties.
Voor gebruik in vergaderruimtes, presentatiezalen, kantoren, etc. biedt DiscountOffice.nl speciale presentatie beamers. Wilt u een beamer meenemen naar uw presentatie? Kies dan voor een kleine lichte beamer.

Home cinema beamer

Een beamer voor thuis moet voldoen aan de full hd resolutie, zodat u uw films met een scherp beeld af kunt spelen. Met een home cinema beamer creëert u uw eigen bioscoopavondje.

Educatieve beamer

Voor onderwijstoepassingen en zakelijk gebruik zijn de korte afstand projectoren geschikt. Deze short throw beamers en ultra short throw beamers zijn geschikt voor kleinere klaslokalen zodat leerlingen niet door het beeld lopen. Minimaal 3000 ANSI Lumen is een vereiste. Voor grotere collegezalen is minimaal een lichtopbrengst van 4000 ANSI Lumen vereist.