Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bestek en servies

Bestek en servies

Verwante categorie: Keukentoebehoren

Andere benamingen: Glazen, Borden, Serviesgoed

Bestek en servies kopen

Bestek en servies voordelig online bestellen? DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment met een ruime keuze aan bekers, gebaksvorkjes, onderzetters en meer. Wegwerpbestek of bestek van plastic of metaal. Naast het uitgebreide assortiment en de scherpe prijs is er ook een snelle levertijd, vandaag besteld is meestal de volgende werkdag in huis.

Assortiment bestek en servies

De brede collectie bestek en serviesgoed bevat onder andere glazen, borden, kop en schotels, theeglazen, schenkkannen, plateaus, soepkommen, tandenstokers en drinkrietjes. Het gehele assortiment is eenvoudig en voordelig te bestellen bij DiscountOffice.nl.

Plastic of roestvrijstaal bestek

Bestek is er in verschillende materialen, u kunt kiezen tussen plastic en RVS bestek. Voor een restaurant zijn roestvrijstalen vorken, gebaksvorken, messen en lepels ideaal omdat dit een verzorgende indruk maakt. Bij een snackbar of afhaalrestaurant is het gebruik van plastic bestek efficiënter.

Glazen

Mooie servies bestek en glazen zijn onmisbaar voor in de horeca, daarnaast worden glazen ook vaak gebruikt in bedrijfskantines, thuis, op kantoor en andere organisaties. In de brede collectie vindt u glazen van glas en plastic, waaronder wijnglazen, theeglazen, bekers, champagneglazen, drinkglazen en longdrinkglazen.

Borden, mokken, bekers van papier, plastic of porselein

DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod borden, mokken en bekers van verschillende materialen zoals van papier, plastic en porselein. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende afmetingen, het assortiment bevat onder andere borden met een diameter van 15 cm, 18 cm, 21 cm, 23 cm en 24 cm.

Servies van Douwe Egberts en Pickwick

Servies van de merken Douwe Egberts en Pickwick is erg populair. Het meest bekende servies zijn de kop en schotels van Douwe Egberts en de theeglazen van Pickwick zoals het Pickwick theeglas Joy of Tea. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende formaten zoals 26 cl, 50 cl en XL.

Serviesgoed, beter, best

Bent u opzoek naar servies voor uw bedrijfskantine, hotel, restaurant, café of andere organisatie? Dankzij het brede aanbod heeft DiscountOffice.nl altijd bestek en servies dat past bij uw wensen. Hieronder vindt u het meest populaire bestek en servies:

  • Longdrinkglas Slimresto 27cl 12 stuks
  • Theeglas Pickwick Douwe Egberts 26cl 6 stuks
  • Lepel budget K09 190mm chroomstaal
  • Vork budget K09 183Mm chroomstaal
  • Papieren Wegwerpbord, 23 Cm, Wit Met Lakcoating

Horeca disposables

De horeca gaat steeds duurzamer werken, plastic horeca disposables worden vaker vervangen door een biologisch afbreekbaar alternatief. DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie met biologisch afbreekbare horeca disposables. Het aanbod bevat biologisch afbreekbare borden, soepborden, bekers, drinkrietjes, hamburgerborden en bestek van karton of hout.

Bestek en servies aanbieding

Bestek en servies is voordelig en gemakkelijk te bestellen op DiscountOffice.nl. U vindt een gevarieerde collectie van verschillende glazen, borden, kop en schotels, theeglazen, schenkkannen, plateaus, soepkommen, tandenstokers en drinkrietjes. Op veel artikelen kunt u hoge kortingen krijgen door meer dan één stuk te bestellen. Door de staffelprijzen kunnen grootgebruikers zoals, bedrijven, scholen, kantoren, horeca en andere instellingen nog voordeliger inkopen.