Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Keukentoebehoren

Keukentoebehoren

Andere benamingen: Keukenbenodigdheden

Keukentoebehoren bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordeling online alle benodigdheden voor uw bedrijfskantine of keuken. In dit ruime assortiment vindt u alle toebehoren voor de keuken op uw bedrijf, op school, in uw instelling of voor de keuken thuis, zoals een thermoskan, weegschaal, afwasborstel en meer. Klein keukenapparatuur zoals tosti apparaten, waterkokers, blenders en broodroosters en andere huishoudelijke benodigdheden zoals theedoeken, keukendoeken, vershouddozen, lunchboxes en meer.
Bestel ook al uw kantinebenodigdheden via DiscountOffice.nl! Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw kantinebenodigdheden bij een andere leverancier? Door alles bij één leverancier te bestellen bent u voordeliger uit. U bespaart op de verzendkosten omdat uw order eerder franco geleverd wordt. En uw administratie hoeft slechts één factuur te verwerken.
Met behulp van de selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste artikelen voor de keuken die u zoekt. Vervolgens betaalt u gemakkelijk en voordelig online binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Het merendeel van de keukentoebehoren zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan heeft u ze vaak de volgende werkdag al in huis.

Een goed ingerichte bedrijfskantine

Alles voor een goed ingerichte bedrijfskantine bestelt u bij DiscountOffice.nl gemakkelijk en snel online. Naast een ruime keuze keukenbenodigdheden vindt u bij ons ook een uitgebreid assortiment koffie, thee, soep en koekjes. Een efficiënt ingerichte kantine is belangrijk voor de werksfeer, een lekker kopje koffie of thee zorgt voor een goed begin van de werkdag en biedt een welkome onderbreking gedurende de werkzaamheden. Ook draagt een goed verzorgde keuken bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf, niet alleen voor de werknemers maar ook voor uw bezoekers.

Ruim assortiment keukentoebehoren

Binnen het ruime assortiment keukentoebehoren vindt u keukenbenodigdheden van onder meer de topmerken Bravilor, Vileda, Tristar en Philips tegen een scherpe prijs. Voor een betaalbare alternatief kunt u ook kiezen voor het huismerk DiscountOffice, keukenbenodigdheden in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Bovendien hanteert DiscountOffice.nl speciaal voor grootverbruikers staffelprijzen, waardoor geldt hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Hierdoor bent u nog voordeliger uit.

Hieronder volgt een greep uit ons assortiment:

 • Koffiekan
 • Thermoskan
 • Deurstopper
 • Afwasborstel
 • Tosti apparaat
 • Grill apparaat
 • Theedoek
 • Keukendoek
 • Vershouddozen
 • Lunchboxen
 • saladeboxen