Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Beurswanden

Beurswanden

Andere benamingen: Presentatiewand, Beursbalie

Beurswanden bestellen

Bent u op zoek naar een mooie professionele beurswand voor uw beurs of zakelijk event? Bij DiscountOffice.nl vindt u topkwaliteit beurswanden en beursbalies die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
U kunt binnen het brede assortiment beurswanden kiezen uit verschillende uitvoeringen om aandacht te trekken naar uw beursstand, uw bedrijf te promoten en bezoekers nieuwsgierig te maken naar uw producten.
De meeste beurswanden zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. De mobiele beurswanden zijn eenvoudig en snel op te zetten en na gebruik ook weer gemakkelijk af te breken. Ze zijn licht van gewicht en zeer compact op te bergen. U kunt kiezen uit diverse textielprints die snel op het frame bevestigd kunnen worden. Ook is het mogelijk om de textielprint geheel naar eigen ontwerp te laten bedrukken, informeer naar de mogelijkheden bij onze deskundige klantenservice.

Professionele beurswanden voor elk event

Met de professionele beurswanden van DiscountOffice.nl zorgt u voor een echte blikvanger en brengt u uw boodschap effectief over aan het publiek. De presentatiewanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een representatieve uitstraling. Het doel van een beurswand is direct de aandacht te trekken van de bezoekers en ze nieuwsgierig te maken naar uw bedrijf en uw producten of diensten.
Het is belangrijk dat een beurswand uitnodigt en interesse wekt. Bezoekers zullen zich vrij voelen om het gesprek aan te gaan. Met een goed doordachte beurswand maakt u van elke beursdeelname of zakelijke event een groot succes.

Ruim aanbod beurswanden

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod beurswanden en beursbalies die u tegen scherpe prijzen online kunt kopen. Hoogwaardige presentatiewanden die uw bedrijf, merk of product zichtbaar maken op elk evenement.
De beurswanden zijn duurzame, draagbare en gemakkelijk te transporteren grafische oplossingen met grote communicatie oppervlakken voor elke boodschap. De stands zijn in slechts een paar minuten op te zetten en na gebruik weer snel op te bergen in een transporteerbare tas voor de volgende gelegenheid. DiscountOffice.nl biedt de ideale oplossing voor alle beurzen en evenementen.

U kunt onder meer kiezen uit onderstaande uitvoeringen:

Beurswand Pop-up

Met een Pop-up beurswand geeft u uw boodschap een extra boost. Een indrukwekkende combinatie van een Pop-up wand en een textielframe, een textielprint op optimaal stretchmateriaal. Leverbaar in diverse vormen, zoals de Pop-up Straight en de Pop-up Impress Curved in een trendy gebogen vorm. Steel de show met een Pop-up beurswand.

Beurswand Zipper-Wall

De beurswand Zipper-Wall is een presentatiewand met een bedrukt textieldoek dat is voorzien van een rits. Dit zorgt voor een snelle montage en een strakke uitstraling. Ook de Zipper-Wall is te bestellen in een Straight en Curved uitvoering. De beurswand Zipper-Wall past perfect in elke situatie. In een paar stappen opgebouwd, met een stabiel, strak en kreukloos eindresultaat. Het opbouwen van een wand was nog nooit zo eenvoudig!

Balie Counter

Een mooie beursbalie of balie counter is de beste manier om uw bedrijf en of merk te presenteren. De balie counters die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn in elke situatie stijlvol en hebben een professionele uitstraling. Ze zijn geschikt om te gebruiken als presentatiedesk of voor demonstraties. Ze zijn snel en eenvoudig op te zetten en uiterst stabiel en sterk.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen. De balie counters zijn standaard voorzien van een legplank en een mooi zwart tafelblad of een eiken tafelblad.
Ook kunt u de baliecounters voorzien van een textielprint die met klittenband op het frame bevestigd kan worden.
Voor extra attentie kiest u voor de Brightbox Counter, met deze verlichte beursbalie staat u pas echt in de spotlights!