Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Displays

Displays

Displays bestellen

Voor het presenteren van allerlei informatie, artikelen en meer biedt DiscountOffice.nl veel verschillende mogelijkheden. In het brede assortiment displays heeft u een enorme keuze. Zo kunt u kiezen voor diverse vitrines, posterhouders, magnetische kaders, vloerstandaards, folderrekken, folderstandaards en nog veel meer.
Met een display trekt u snel de aandacht naar de artikelen of informatie die u wilt presenteren. Of dit nu in een showroom, in een winkel, op een bedrijf, op school of in een instelling is, de displays uit dit assortiment komen overal van pas.

Uw totaalleverancier

Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw presentatiemiddelen bij een andere leverancier? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel in één keer ook alle benodigde presentatiemiddelen zoals whiteboards, flipovers, naambadges en veel verschillende displays tegen een scherpe prijs.
Door alles bij één leverancier te bestellen bent u veel voordeliger uit. U bespaart op de verzendkosten omdat uw order eerder franco geleverd wordt. En uw administratie hoeft slechts één factuur te verwerken. Zo bespaart u kostbare tijd en ook nog eens tegen scherpe prijzen. Het grootste deel van de presentatiemiddelen zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Meestal geldt vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis.
Naast het uitgebreide assortiment, de scherpe prijzen en de razendsnelle levering is er nog een ander belangrijk voordeel om bij DiscountOffice.nl alle bedrijfsbenodigdheden te bestellen. Bedrijven, scholen en instellingen kunnen op rekening bestellen. Wilt u van de mogelijkheid gebruik maken om achteraf te betalen dan kunt u dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Ruime keuze displays

Wat u ook wilt presenteren of onder de aandacht wilt brengen, bij DiscountOffice.nl vindt u altijd een betaalbare oplossing! Voor het presenteren van allerlei belangrijke informatie, voor het promoten van uw bedrijf, voor het aanbieden van producten, de juiste displays bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.

Het assortiment displays bestaat onder meer uit:

Folderstandaards

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment folderhouders, die in winkels, showrooms, ontvangstruimtes en wachtkamers ingezet kunnen worden voor een opvallende presentatie van belangrijke informatie.

Muurvitrines

Een vitrine beschermt en presenteert belangrijke documenten op centrale plekken waar een groter publiek bereikt moet worden. DiscountOffice.nl levert zowel binnenvitrines en als vitrines voor buiten.

Posterhouders

Met een posterhouder presenteert u uw poster of foto aan de muur. Doordat u de poster gemakkelijk kunt wisselen worden deze lijsten ook wel wissellijsten genoemd. De informatie kan eenvoudig worden verwisseld.

Magnetische kaders

Magnetische kaders zijn ideaal om uw belangrijke informatie op een kwalitatieve en professionele manier te presenteren op een metalen oppervlak. Dit kan zijn op een whiteboard, in een magazijn, op een stalen deur of op een locker.

Wandfolderhouders

Een wandfolderhouder is een mooie oplossing voor een professionele presentatie van uw folders en brochures. Door de informatie rechtop te zetten wordt de kijker nieuwsgierig gemaakt en wordt de aandacht getrokken.

Winkeldisplays

Display nodig voor uw winkel? DiscountOffice.nl biedt diverse displays met artikelen afkomstig uit ons complete assortiment om de producten professioneel en overzichtelijk te presenteren in uw winkel. U kunt kiezen uit winkeldisplays met markers, gummen, potloden, puntenslijpers en nog veel meer.