Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bordreinigers

Bordreinigers

Andere benamingen: Whiteboard Reiniger, Whiteboard Reinigingsdoekjes, whiteboard Reiniger Spray

Bordreinigers bestellen

Uw whiteboard intensief reinigen? Met een whiteboard reiniger kunt u zelfs de meest hardnekkige strepen verwijderen. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze bordreinigers die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Met behulp van de selectiemogelijkheden maakt u binnen het ruime assortiment eenvoudig de juiste keuze. Vervolgens is uw bestelling in een paar stappen afgerond. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u aangeven tijdens de bestelprocedure.
De meeste whiteboard reinigers zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakketje wordt meestal de volgende werkdag al geleverd.

Tips voor het schoonmaken van een whiteboard

Hoe kunt u uw whiteboard het beste schoonmaken? Soms zijn whiteboards zo vies geworden dat de tekst nauwelijks te lezen is en dat er een blijvende inktwaas op het bord is achtergebleven. Uiteraard kan dit voorkomen worden door uw whiteboard regelmatig te reinigen maar het heeft ook te maken met het materiaal van het whiteboard en de mate van gebruik.
Een gelakt stalen whiteboard is een betaalbare oplossing maar alleen geschikt voor regelmatig gebruik. Op den duur zal het inkt zich ophopen en zal er een inktwaas achterblijven.
Een geëmailleerd magneetbord heeft een extra glazen laag, waardoor een emaille magneetbord geschikt is voor intensief gebruik en dus een langere levensduur heeft. Ook is een emaille whiteboard gemakkelijker schoon te houden.

Tips voor het schoonmaken:

  1. Wacht met het verwijderen van de whiteboard marker tot de inkt goed droog, dit om uitsmeren te voorkomen. De alcohol in het middel heeft ongeveer 5 seconden nodig om te vervliegen zodat de inkt droog wordt en dus goed wisbaar wordt. Het is van cruciaal belang bij gelakte en bedrukte borden, omdat de oplosmiddelen in de natte inkt het oppervlak hiervan kunnen beschadigen.
  2. Met een microvezeldoek kunt u nauwkeuriger wissen dan met een wisser. Ook kunt u meer druk uitoefenen met uw vinger.
  3. Maak uw whiteboard wekelijks schoon met een goede whiteboard reinigingsspray, hoe langer u de tekst laat staan hoe moeilijker het is en u voorkomt een blijvende inktwaas.
  4. Toch met een permanent marker op uw whiteboard geschreven? U kunt permanent marker van een whiteboard verwijderen door eerst met een whiteboard marker over de tekst te schrijven en dan na 5 seconden wissen met een microvezeldoek. Maar het kan ook lukken door extra hard te wissen met een intensieve reinigingsspray.

Ruim assortiment bordreinigers

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit whiteboard reinigers tegen een scherpe prijs. U kunt op verschillende manieren uw whiteboard schoonmaken. Bijvoorbeeld door middel van een whiteboard spray in combinatie met een wisser of doekje, maar u kunt bij DiscountOffice.nl ook dispensers met vochtige doekjes met reinigingsmiddel bestellen.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

Whiteboard reinigingsspray

Een whiteboard spray wordt in combinatie met een wisser of met een (microvezel) doekje gebruikt. U kunt bij DiscountOffice.nl een whiteboard cleaner voor dagelijks gebruik bestellen, maar er zijn ook reinigingssprays voor een diepe intense reiniging voor hardnekkige vlekken te bestellen.

Whiteboard reinigingsdoekjes

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelige hersluitbare dispensers met vochtige whiteboard reinigingsdoekjes kopen. Ideaal voor het verwijderen van glasboard markers, whiteboard stiften, stof en vuil.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen