Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wissers

Wissers

Andere benamingen: Magnetische whiteboard wisser, Whiteboard Wisser, Whiteboard wisser doekjes, Whiteboard borstel

Whiteboard wisser bestellen

Heeft u een wisser nodig voor uw whiteboard, glasbord of krijtbord? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze bordwissers voor het goed schoonvegen van geschreven tekst van uw bord.
Binnen het brede assortiment kunt u onder meer kiezen uit whiteboard wissers van de topmerken Smit Visual, Legamaster, Sigel en Nobo die u met hoge kortingen online kunt kopen.
U navigeert eenvoudig door het ruime aanbod met behulp van de handige filterwoorden. U kunt filteren op merk, uitvoering en toepassing. Zo weet u zeker dat u bij DiscountOffice.nl de beste bordwisser voor het juiste magneetbord kunt bestellen.
De meeste whiteboard wissers zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw bordwisser wordt vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Droog uitwisbare whiteboard markers

Whiteboards en glasborden worden beschreven met speciale whiteboard of glasbord markers. Deze markers zijn droog uitwisbaar. Wanneer u tijdens een presentatie, meeting of brainstorm sessie de geschreven tekst wilt verwijderen dan is een whiteboard wisser een ideale oplossing.
Gebruikt u een whiteboard of glasbord dan is een wisser een onmisbare accessoire. De whiteboard wissers zijn via DiscountOffice.nl verkrijgbaar in een magnetische en een niet-magnetische variant. Magnetische bordwissers kunt u aan uw magnetische whiteboard bevestigen, zodat u de wisser altijd bij de hand heeft.
Ook een microvezeldoek is geschikt om uw whiteboard schoon te maken. Voor het schoonmaken van schoolborden levert DiscountOffice.nl speciale krijtbord wissers tegen een scherpe prijs.

Ruim assortiment whiteboard wissers

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment whiteboard wissers in verschillende afmetingen, vormen en uitvoeringen. De meeste whiteboard wissers zijn voorzien van een vervangbaar wisser viltje of vervangbare strip die u kunt vervangen als deze verzadigd zijn met inkt.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

Whiteboard wisser magnetisch

De meeste whiteboard wissers zijn magnetisch en blijven goed zitten op het whiteboard. Ideaal voor het snel en droog reinigen van het whiteboard.

Glasbord wisser

Voor het reinigen van een glasbord biedt DiscountOffice.nl speciale glasbord wissers. Een glasbord wisser reinigt bijzonder voorzichtig en vanzelfsprekend krasvrij.

Krijtbord wisser

Speciaal voor het verwijderen van bordkrijt kunt u via DiscountOffice.nl een schoolbord wisser bestellen. Vaak volledig uitgevoerd in vilt, zodat het krijt goed opgenomen wordt.

Navulling whiteboard wisser

De meeste whiteboard wissers zijn voorzien van een vilten strip of tissue die gemakkelijk te vervangen zijn wanneer deze vervuild is. Bij DiscountOffice.nl kunt u alle navullingen van Smit Visual, Legamaster, Nobo en Sigel tegen een scherpe prijs bestellen.