Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Breedvakstellingen

Breedvakstellingen

Andere benamingen: Grootvakstellingen

Breedvakstellingen bestellen

DiscountOffice.nl is ook het juiste adres voor verschillende uitvoeringen magazijnstellingen geschikt voor elk bedrijf, magazijn en elke werkplaats. Professionele magazijnstellingen gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die zo kunnen worden samengesteld zodat ze volledig afgestemd zijn op de ergonomische eisen op elke werkplek.
Breedvakstellingen bevatten extra grote componenten waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het opslaan van grote, zware en volumineuze goederen. Breedvakstellingen worden ook wel grootvakstellingen genoemd.
U bestelt de breedvakstellingen gemakkelijk en voordelig online. Binnen het assortiment breedvakstellingen kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, uitvoeringen en draagvermogens.
De breedvakstellingen zijn snel leverbaar, waardoor u op korte termijn uw magazijn kunt inrichten. Vraag onze klantenservice naar de actuele levertijden van de magazijnstellingen.

Multifunctionele stellingsystemen

Stellingsystemen zijn overal inzetbaar: op kantoor, in het magazijn, op de productieafdeling en in de werkplaats. Met goede stevige magazijnstellingen wordt de werkomgeving veiliger en overzichtelijker.
Breedvakstellingen of grootvakstellingen zijn ideaal in grote magazijnen waarin veel moet worden opgeslagen. Vooral bij de opslag van grote goederen is een efficiënt en goed doordacht opslagconcept voor het magazijn van essentieel belang. Grootvakstellingen met hun grote compartimenten zijn bijzonder geschikt voor volumineuze en zware opgeslagen goederen.
De frames van gegalvaniseerd plaatstaal met naar keuze houten of stalen legborden zijn onderhoudsarm en tegelijkertijd resistent en stabiel.

Eenvoudig te monteren en flexibel

Breedvakstellingen kunnen snel en eenvoudig worden gemonteerd en omgebouwd door middel van insteekmontage, zodat u uw magazijn naar wens kunt inrichten en de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten.
Bij DiscountOffice.nl kunt u zelf uw ideale indeling kiezen. Door de verschillende dieptes en hoogtes kunnen grootvakstellingen flexibel worden aangepast aan uw behoeften in het magazijn. U kunt zelf de indeling en grootte samenstellen door de basisvelden te combineren met de aanbouwvelden. Informeer naar alle mogelijkheden bij de afdeling klantenservice.

Complete aanbieding breedvakstellingen

Daarnaast levert DiscountOffice.nl ook complete aanbiedingen breedvakstellingen in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld bestaande uit één basisveld met één aanbouwveld. Deze kostenbesparende complete breedvakstellingen zijn een efficiënte oplossing om uw magazijn snel in te richten.
Alle breedvakstellingen bestelt u via DiscountOffice.nl tegen een scherpe prijs. Heeft u meerdere magazijnstellingen nodig? Bij een grotere afname adviseren wij u een prijsopgave aan te vragen.