Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Buisverbinders

Buisverbinders

Andere benamingen: Buiskoppelingen

Buisverbinders bestellen

Bent u op zoek naar professionele buisverbinders tegen een scherpe prijs? Bij DiscountOffice.nl vindt u het complete assortiment Kee Klamp (KeeKlamp) buisverbindersysteem voor de bouw van buisconstructies op maat. Dit systeem is geschikt voor alle gangbare buizen volgens EN 10255 en is het voornaamste alternatief voor lassen.
Alle buisverbinders zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Op onze website vindt u dankzij de handige trefwoorden eenvoudig de juiste buiskoppelstukken die u nodig heeft. Vervolgens rondt u uw bestelling snel af. U betaalt altijd veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever na ontvangst van uw bestelling betalen? DiscountOffice.nl biedt voor bedrijven, scholen en instellingen de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Als u hiervan gebruik wilt maken dan kunt u dit direct aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Het grootste deel van de buisverbinders is snel leverbaar, informeer bij onze klantenservice naar de actuele leverinformatie.

Het Kee Klamp buisverbindersysteem

Kee Klamp buisverbinders zijn de absolute top op het gebied van buisververbindingen en worden vooral door professionals gebruikt zoals bouwbedrijven, architecten en dergelijke. Door de flexibiliteit van dit systeem zijn de toepassingsmogelijkheden oneindig: magazijnstellingen, winkelinrichting, standbouw, hek- en leuningwerk, straatmeubilair, industriële constructies en veel meer.
De aluminium buiskoppelingen zijn geschikt voor alle gangbare buizen en zorgen voor robuuste verbindingen zonder schroefdraadsnijden, boren en lassen. De montageratel (van vuurverzinkt gietijzer volgens DIN EN 1562 en 1563) is het enige gereedschap om een stevige starre verbinding mee te maken. De stelschroeven zijn vervaardigd van verzinkt staal en voorzien van de Kee Koat® coating (4 keer hogere bescherming tegen roest). De binnendraden beschikken voor een uitgebreide corrosiewering over de gepatenteerde ThredKoat®-coating.

Verschillende Kee Klamp buiskoppelstukken

Kee Klamp buiskoppelingen zijn heel netjes afgewerkt en thermisch verzinkt. Bij DiscountOffice.nl koopt u alle Kee Klamp koppelingen met hoge kortingen.
De buisverbinders zijn verkrijgbaar in verschillende buismaten: buismaat 3/4 (diameter buis 26,9 mm), buismaat 1 (diameter buis 33,7 mm), buismaat 1 1/4 (diameter buis 42,4 mm), buismaat 1 1/2 (diameter buis 48,3 mm) en buismaat 2 (diameter buis 60,3 mm).

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

  • Hoekfitting
  • Kruisfitting
  • Bochtkoppeling
  • Wandbevestiging
  • Kunststof afdekkap

Staffelkorting voor extra voordeel

Maakt u veel gebruik van buisverbinders dan profiteert u bij DiscountOffice.nl van extra lage prijzen. Door onze staffelprijzen geldt hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u bij een grotere afname aanzienlijk besparen op uw inkoop.