Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bureau ladeblokken

Bureau ladeblokken

Andere benamingen: Bureau ladekasten, Ladeblokken op wielen, Bureaublokken

Opgeruimd bureau dankzij een ladeblok verbetert uw werkplek

Bureau ladeblokken zijn er in veel verschillende kleuren, soorten en voorzien van wielen. U kunt een ladeblok in het zwart, wit of grijs bestellen. Een ladeblok zorgt voor een opgeruimd bureau waarin al uw spullen opgeborgen kunnen worden. De bureaublokken zijn van een uitstekende kwaliteit en voordelig geprijsd.

DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod van ladeblokken voor onder uw bureau. De bureau ladeblokken zijn voorzien van een slot, waar diverse documenten kunnen worden opgeborgen. Dankzij een ladeblok op wielen kunt u deze gemakkelijk verplaatsen. Het verrijdbare bureaublok is daarom ideaal te gebruiken op kantoor of thuiswerkplek.

Wat is een ladeblok precies?

Ladeblokken zijn zeer geschikt voor onder het bureau als opbergruimte. Het ladeblok met wielen en slot is gemakkelijk te verrijden. De metalen ladeblokken hebben één lade die voorzien is van een cilinderslot. Naast metalen ladeblokken zijn er ook bureauladekasten van hout.
In een ladeblok kunnen zowel documenten als kantooraccessoires opgeborgen worden. Hierdoor kunt u zorgen voor een opgeruimd bureau dat zowel overzicht als rust creëert op uw werkplek.

De bureauladeblokken werden vroeger vooral veel gebruikt op kantoor, maar door de verschuiving naar het thuiswerken verandert dit. Een thuiswerkplek met een ergonomische bureaustoel en bureau bevat ook een ladeblok op wielen. Want ook thuis is het belangrijk dat het bureau is opgeruimd voor een betere ergonomische en overzichtelijke werkplek, waar u comfortabel en geconcentreerd kunt werken.

Verrijdbaar

De ladeblokken wielen zijn verrijdbaar, waarmee de positie kunt bepalen onder het bureau. De verrijdbare ladeblokken zijn soepel te verplaatsen. Dit scheelt een enorme belasting op het lichaam. Vooral voor thuiswerkplekken is dit een fijne uitkomst. Na werktijd kan de kantoorruimte aan huis een andere functie hebben. Het gemakkelijk verrijden van het bureauladeblok is daarom ideaal.

Bureau ladeblok met slot

Ladeblok met slot zijn ideaal om belangrijke documenten in op te bergen. In de bovenste lade zit een cilinderslot. Er worden sleutels bij het bureauladeblok meegeleverd, vaak betreffen dit kniksleutels. Bij de meeste bureaublokken zijn deze voorzien van een centrale sluiting en een genummerd slot.

Bureau ladeblokken zwart, wit of gekleurd

Bent u opzoek naar een bureau ladeblok zwart? De ladeblokken zijn in de volgende kleuren te verkrijgen: wit, krijtwit, zwart, grijs, licht grijs, antraciet, aluminium, zilver, beuken en esdoorn.
Dankzij de grote variatie in kleuren is er altijd een passende variant te vinden die bij het huidige meubelinterieur past.

Bisley ladenblokken

Bisley is een bekend en vertrouwd merk dat voor kwaliteit en duurzaamheid staat. Ook op het gebied van ladeblokken is het merk Bisley zeer populair. Bisley ladenblok Note is de ideale oplossing als opbergplek voor onder het bureau. De ladeblokken zijn in het zwart, krijt wit, antraciet of zilver te verkrijgen. Daarnaast kunt u kiezen in een aantal variaties van de laden. Er is keus in 2 of 3 lades of 1 lade en een hangmapframe. Het meest populaire bureaublok is het Bisley Note Verrijdbaar Ladeblok met 3 laden.

Naast de Bisley ladeblokken kunt u ook andere top merken zoals Schaffenburg en Mobo online bestellen via DiscountOffice.nl. Schaffenburg is een Nederlandse, producerende groothandel van kantoormeubilair. Het kantoormeubilair wordt ontworpen met 4 uitgangspunten: ergonomie, uitstraling, flexibiliteit en gebruiksgemak. De Claudius Basic Ladeblok is een van de geliefdste bureau ladeblokken uit het assortiment van Schaffenburg.

Bureau ladeblok kortingen

U kunt bureau ladeblokken met hoge kortingen bestellen bij DiscountOffice.nl. Dit geldt voornamelijk voor de grootgebruikers zoals kantoren, bedrijven en scholen. Bij een afname van meerdere stuks kunt u steeds meer korting krijgen. Bij DiscountOffice.nl wordt er gebruik gemaakt van staffelprijzen. Deze zijn meestal te vinden op de product pagina. Bij bureaublokken kunt u een prijsopgave opvragen.

Waarom kantoormeubelen bij DiscountOffice.nl kopen?

DiscountOffice.nl heeft een ruim assortiment kantoormeubilair. De kantoormeubelen zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Voor het inrichten van een ergonomische werkplek kunt u ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld onze zit sta bureaus passen perfect bij een ergonomische thuiswerkplek. En ook de beste ergonomische bureaustoelen voor uw werkplek zijn voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl.