Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

CD / DVD markers

CD / DVD markers

Verwante categorie: Markers

Andere benamingen: CD Stiften, DVD Stiften

DVD markers bestellen

Op zoek naar CD/ DVD markers voor het beschrijven van cd’s en dvd’s? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de DVD markers die u nodig heeft voor een juiste ordening en archivering. DiscountOffice.nl levert het ruime assortiment CD / DVD markers uit voorraad, dat wil zeggen vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al geleverd.

Naast schrijfwaren vindt u bij DiscountOffice.nl ook papierwaren, facilitaire artikelen, printer supplies, magazijnartikelen en nog veel meer. Door het zeer uitgebreide assortiment vindt u bij één leverancier alle benodigdheden voor op kantoor of op uw bedrijf. U bestelt eenvoudig online alles in één keer en hoeft niet te bestellen bij verschillende aanbieders. Dit scheelt u niet alleen veel tijd maar u bent ook voordeliger uit!

Zonder beschadiging schrijven op CD / DVD

Als u op een CD of DVD wilt schrijven is het uiteraard van belang dat dit mogelijk is zonder de dvd te beschadigen. Hiervoor zijn speciale CD / DVD markers verkrijgbaar waarmee u veilig kunt schrijven op een dvd of cd.
Op kantoor voor het beveiligen van gegevens of thuis voor persoonlijk archiveren, een CD /DVD marker kan zonder problemen worden gebruikt op cd's en andere gegevensopslagmedia. De zachte punt en de pigmentinkt markeren permanent de dvd’s en cd’s zonder het oppervlak te beschadigen. De inkt is op waterbasis en vrij van oplosmiddelen en zorgt in combinatie met de zachte punt voor maximale veiligheid van gegevens. Na het opdrogen zijn de teksten veeg vast en lichtbestendig.

Wilt u de cd’s en dvd’s steeds opnieuw beschrijven? Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig en voordelig non-permanente CD / DVD markers waarvan de niet-permanente inkt met een zachte vochtige doek kan worden uitgewist zonder dat inktresten achterblijven. Ook de non-permanente markers zijn vrij van oplosmiddelen en hebben een zachte punt voor het veilig markeren.

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende kleuren, zoals rood, groen, blauw en zwart. U kunt deze per kleur bestellen. Werkt u liever met verschillende kleuren? Kies dan uit één van de voordelige etuis met verschillende kleuren.
CD / DVD markers zijn verkrijgbaar in diverse schrijfbreedtes, geschikt voor diverse toepassingen.

DiscountOffice.nl biedt CD / DVD markers van de bekende merken zoals Edding, Schneider, Stabilo en meer. Topkwaliteit CD /DVD markers tegen scherpe prijzen.

CD / DVD markers met korting

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige CD / DVD markers. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, hoe meer u bestelt hoe meer korting u ontvangt.