Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Combiborden

Combiborden

Andere benamingen: Combinatieborden, Duoborden

Combibord bestellen

Een combibord biedt het beste van een magneetbord en een prikbord. Vaak is de ene helft voorzien van kurk of vilt en de andere helft is voorzien van een magnetisch whiteboard. Combiborden zijn ruimtebesparend en ideaal voor presentaties, workshops en kantoorwerkzaamheden.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u combiborden in allerlei samenstellingen gemakkelijk en voordelig online. Met behulp van de handige filterwoorden vindt u snel het juiste combibord dat u zoekt. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste combiborden zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw combibord wordt meestal de volgende werkdag al geleverd.

Efficiënte brainstormsessies

Voor een efficiënte brainstormsessie, professionele presentatie of voor een overzichtelijke planning, bij DiscountOffice.nl vindt u in het ruime assortiment altijd het beste magneetbord. Op school, op kantoor, in de werkplaats op elke werkplek vindt u wel een magneetbord.
Een magneetbord is ideaal voor het overzichtelijk presenteren van informatie of voor het inzichtelijk maken van doelstellingen, deadlines en planningen. Bij DiscountOffice.nl vindt u een divers aanbod magneetborden en prikborden, zoals whiteboards, glasborden, kurkborden of een combinatie hiervan.
De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, heeft u behoefte aan meer advies? Neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice, ze helpen u graag verder.

Ruim aanbod combiborden

Voor elke ruimte en voor elke toepassing bestelt u bij DiscountOffice.nl een hoogwaardige magneetbord tegen een scherpe prijs. Met behulp van een van onze magneetborden wordt samenwerken weer efficiënt en uw kantoor georganiseerd en overzichtelijk.
Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse uitvoeringen combiborden, een combibord voor aan de wand en verrijdbare dubbelzijdige combiborden.

De combiborden zijn gemaakt van verschillende materialen, zo kunt u onder kiezen uit onderstaande combinaties:

Combibord whiteboard en prikbord

Eén helft van het bord heeft een whiteboard oppervlak: beschrijfbaar met een marker, droog uitwisbaar en magnetisch. Notities kunnen met magneten op het bord worden bevestigd.
De andere helft is een prikbord met een oppervlak van kurk of textiel, hierdoor kan informatie en/of geschreven notities met push-pins op het bord worden bevestigd.

Combibord whiteboard en flipover

Met behulp van flipover klemmen bevestigt u eenvoudig flipoverpapier op het whiteboard.

Multibord whiteboard, prikbord en flipover

Op zoek naar een ideale ruimtebesparende oplossing? Bestel dan een multi-presentatiebord met 3-voudig gebruik: prikbord, whiteboard en flipchart. Gemakkelijk te verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Topkwaliteit combiborden met korting kopen

Voor professionele combiborden bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Combiborden van de kwaliteitsmerken Legamaster, Nobo, Smit Visual, Maul en Chameleon die u met hoge kortingen online kunt kopen.
Heeft u meerdere combiborden nodig? Door onze staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op de inkoop van uw presentatiemiddelen.