Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Concepthouders

Concepthouders

Verwante categorie: Lessenaars

Andere benamingen: Papierhouder, Documenthouder, Booklift

Concepthouder bestellen

Bent u op zoek naar een documenthouder voor op het bureau? Met een goede documenthouder of concepthouder voorkomt u nekklachten en werkt u prettiger. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de concepthouder die u nodig heeft. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en uitvoeringen. De meeste documenthouders zijn uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog uw ideale concepthouder bij DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Documenthouder voor een ergonomische werkplek

Een documenthouder is onmisbaar op een goede ergonomisch ingerichte werkplek. Een goede ergonomische werkplek is comfortabel en bevordert de productiviteit van medewerkers. Met enkele kleine aanpassingen kunt eenvoudig de ideale werkplek creëren.
Werkt u veel met documenten? Bij beeldschermwerkers liggen vaak allerlei documenten, rapporten en notities verspreid over het bureau. Hierdoor wordt het lichaam onnodig extra belast omdat het hoofd, de nek en de ogen oncomfortabele bewegingen moeten maken. Door de documenten op een documenthouder te plaatsen kan het hoofd zoveel mogelijk recht gehouden worden en worden nekklachten en andere lichamelijke klachten zoals RSI voorkomen.

Aan welke eisen moet een goede concepthouder voldoen?

Een goede documenthouder of concepthouder is in hoogte verstelbaar voor een optimale kijkhoek. Door de notities op ooghoogte te plaatsen voorkomt u spanning op de ogen en overbodig draaien van de nek.

Een concepthouder behoort op iedere gewenste plaats van het bureau te kunnen worden neergezet. Documenthouders horen stabiel te zijn en niet kleiner dan de afmetingen van de documenten.

Een documenthouder wordt tussen het beeldscherm en het toetsenbord geplaatst. Doordat de kijkafstand wordt verkleind en u in één lijn werkt heeft u minder last van vermoeide ogen en hoofdpijn.

DiscountOffice.nl levert ook documenthouders die voorzien zijn van een extra opbergmogelijkheid waardoor uw bureau overzichtelijker wordt. Dit verbetert de concentratie en zorgt voor een hogere productiviteit.

Ruime keuze concepthouders

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment concepthouders voor een ergonomische werkplek. U kunt kiezen uit verschillende formaten. Wilt u een documenthouder voor A4 documenten bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel online een documenthouder A4, A3 of andere afmetingen tegen scherpe prijzen.
Naast de verschillende afmetingen kunt u ook kiezen uit documenthouders van verschillende materialen en in diverse kleuren. Zo vindt u bij DiscountOffice.nl voordelige transparante kunststof documenthouders. Gaat uw voorkeur uit naar een zwarte, grijze of witte documenthouder? Bij DiscountOffice.nl vindt u altijd de documenthouder die het beste aansluit bij uw wensen.

Voor een complete ergonomische werkplek

Naast concepthouders kunt u bij DiscountOffice.nl ook terecht voor andere ergonomische artikelen zoals ergonomische muizen, toetsenborden, polssteunen en voetensteunen. Eenvoudige en voordelige oplossingen voor een complete ergonomische werkplek. Door alle ergonomische artikelen bij één leverancier te bestellen kunt u veel besparen op uw inkoop.