Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Lessenaars

Lessenaars

Verwante categorie: Concepthouders

Andere benamingen: boekstandaard, lezenaar

Lessenaar kopen

Bent u op zoek naar een lessenaar voor op school op kantoor of werkplaats? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment lezenaars zoals lessenaarskasten met daarin extra opbergruimte. De stevige lessenaars zijn voordelig en eenvoudig bij ons te bestellen.

Wat is een lessenaar precies?

Een lessenaar, lezenaar of ook wel boekstandaard is een standaard waarop een boek of bladtekst kan worden gelegd, zodat men erachter staand kan voorlezen. Het blad ligt een beetje schuin en heeft aan de voorzijde een verhoging zodat het boek of de laptop niet van het blad valt.

Uitgebreid assortiment lezenaars

Lessenaars zijn er in veel soorten en modellen zoals open, gesloten, verrijdbaar, stalen, houten en tafelmodel lessenaars. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren te bestellen. U kunt kiezen uit de kleuren zwart, grijs, wit en blauw.

Lessenaarkast

Een lessenaarkast wordt meestal gebruikt in de werkplaats. Deze kasten hebben een stevige plaatstaal constructie en hebben openslaande deurtjes met een cilinderslot. Het kastje is voorzien van 1 of meer legborden. U kunt een massieve lessenaar voordelig bij DiscountOffice.nl bestellen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze deskundige klantenservice.

Lessenaar tafelmodel

Een tafelmodel lessenaar wordt ook wel een boekenstandaard of concepthouder genoemd. U kunt deze vinden in ons uitgebreide assortiment concepthouders.

Verrijdbare lezenaar

Een verrijdbare lessenaar is uw mobiele werkplek voor in het bedrijf en magazijn. Dankzij de zwenkwieltjes onder het onderstel zijn ze eenvoudig te verrijden. Het onderstel heeft meestal meerde legborden en afsluitbare binnenruimte. Dit is ideaal om uw gereedschap, mappen of schrijfwaren op te bergen.

Smit Visual lezenaar

DiscountOffice.nl heeft ook de topmerk Smit Visual lezenaars in het uitgebreide aanbod. Deze lezenaars zijn een prettig hulpmiddel bij lezingen. Er is een open en gesloten model. De gesloten lezenaars zijn voorzien van een extra plank en een voorpaneel.

Lessenaar aanbieding

DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod topkwaliteit lessenaars. De lezenaars zijn voordelig geprijsd en eenvoudig te bestellen. Ideaal om uw boek op neer te leggen en uw lezing te geven. Voor de grootgebruikers zoals scholen, magazijnen en werkplaatsen geeft DiscountOffice.nl meestal een nog voordeligere prijs. Bij een bestelling van meerdere stuks kunt u een prijsopgave aanvragen.