Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Conferencecam

Conferencecam

Andere benamingen: Conference camera, Videoconferentie systemen, Video conferencing kit

Conferencecam kopen

Bent u opzoek naar een conference camera? Met videoconferencing kunt u zonder problemen op afstand vergaderen, terwijl u niet op dezelfde locatie aanwezig bent. DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod video conferentie systemen voor elke vergaderruimte. Het assortiment bevat ook de video conferencing kits van de beste merken zoals Polycom en Logitech. Sommige conferencecams hebben een ingebouwde speaker, maar daarnaast kunt u ook voor bij de webcam voordelig een speakerphone bestellen op DiscountOffice.nl.

Wat is een conference camera precies?

Video conferencing wordt door steeds meer bedrijven gebruikt om te overleggen met collega’s op andere locaties. Het telefonisch vergaderen doet u door een conference call op te zetten. Dit kunt u eenvoudig doen met Unified Communications platforms zoals Skype for Business, Zoom, Google Hangouts, Google Hangouts Meet, Cisco WebEx, Jabber, TeamViewer en Microsoft Teams.

De voordelen van video vergaderen

Het vergaderen vanuit verschillende locaties heeft vele voordelen. Het gebruik van UC platform maakt het delen van informatie eenvoudiger, daarnaast is het duurzamer omdat er minder afstand met de auto afgelegd hoeft te worden. Een conference camera zorgt ook voor meer flexibiliteit. Aangezien er steeds meer werknemers kiezen om vanuit huis te werken kunt u op deze manier nog steeds eenvoudig en snel teamgesprekken voeren.

Voor het thuiswerken zijn andere conference camera’s meer geschikt dan de conference camera’s die gebruikt worden in middelgrote of grote vergaderruimtes. Hieronder de top 5 beste conferencecams voor uw thuiswerkplek:

  1. Logitech BCC950
  2. Logitech Connect
  3. Polycom Studio USB
  4. Logitech Zone Bedrade Headset met Webcam C925e
  5. Logitech MeetUp

Breed assortiment Logitech Conferencecams

Video conference cameras van Logitech zijn er in veel verschillende modellen. DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie videoconferentie camera’s van Logitech, daarnaast bevat het assortiment ook video conference camera’s van Polycom en Trust. De conferencecams zijn eenvoudig en voordelig te bestellen op onze website.

Logitech BCC950 Conference cam

De BCC950 is een alles-in-één-videovergadersysteem dat u op uw bureau kunt plaatsen en eenvoudig is aan te sluiten. Deze webcam en speakerphone is ideaal in kleine ruimtes zoals thuiswerkplekken of kleine vergaderruimtes tot een maximum van 4 personen.

Logitech MeetUp Conference Cam

De Logitech MeetUp is een professionele USB conference camera voor kleine ruimtes tot maximaal 8 personen. De Logitech 4K conference camera zorgt voor uitstekende beeldkwaliteit. De MeetUp conference camera is geschikt voor bijna alle UC platformen zoals Skype for Business, Microsoft Teams en Zoom.

Logitech Conference Connect

De draagbare Logitech Connect is een alles-in-een conference camera. Deze video conferentie camera is ideaal voor uw thuiswerkplek. De Connect Kit biedt 1080p video in HD, 4x digitale zoom, 360º-geluid en een Bluetooth speakerphone met camera die altijd gebruiksklaar is voor de volgende videovergadering.

Topkwaliteit conference camera’s met korting

Bent u opzoek naar een hoogwaardige conferencecam voor een scherpe prijs? DiscountOffice.nl biedt voordelige video conferentie systemen van toonaangevende pc-randapparatuur merken zoals Logitech, Polycom en Trust. Daarnaast kunt u dankzij de staffelprijzen nog meer korting ontvangen. Bij een bestelling van meerdere conference webcams bent u nog voordeliger uit.