Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Speakerphones

Speakerphones

Andere benamingen: Vergadertelefoons, Soundstations, Conference phones

Speakerphone kopen

Bent u opzoek naar een speakerphone voor een scherpe prijs? Met een speakerphone is het mogelijk om altijd en overal conferentiegesprekken te voeren. Start en neem deel aan vergaderingen met één druk op de knop. DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod speakerphones van topmerken zoals Jabra, Logitech, Plantronics, Poly, Polycom en Yealink. De conferentietoestellen zijn van de hoogste kwaliteit en scherp geprijsd.

Uitgebreid assortiment Speakerphones

Speakerphones zijn er in veel soorten en modellen, zoals de Jabra Speak, Poly Trio, Polycom SoundStat, Plantronics Calisto, Yealink en de Poly Sync. DiscountOffice.nl heeft alle modellen in het assortiment, de conferentietoestellen zijn voordelig online te bestellen en worden meestal de volgende werkdag geleverd.

Vergadertelefoons met Microsoft Teams

Nu we meer thuis gaan werken is het ideaal om ook vanuit uw thuiskantoor een teams gesprek, vergadering of conferentiegesprek te kunnen voeren. Een bluetooth vergadertelefoon is eenvoudig aan te sluiten op uw mobiel of computer. Sommige headsets zijn gecertificeerd voor Zoom, Skype for Business of Microsoft Teams.

Bluetooth speakerphones

Bluetooth speakerphones zijn naast de bedrade verbinding ook draadloos te verbinden. Dit is ideaal wanneer u de vergadertelefoon ook wilt gebruiken in combinatie met uw mobiel. Sommige speakerphones bevatten ook een Bluetooth dongle, hiermee voorziet u uw computer van Bluetooth. Uw computer is daardoor ook draadloos te verbinden met de speakerphone.

Wat is het verschil tussen de MS en UC versie?

MS en UC versies werken beiden goed samen met verschillende Unified Communications systemen zoals Cisco UC, Skype for Business, Microsoft Lync en Avaya IP. Het enige verschil is dat Microsoft de gebruiker op voorhand wilt verzekeren dat de headset samenwerkt met Microsoftsoftware. Daarom heeft Jabra ook een lijn van speakerphones die Microsoft (Skype for Business) gecertificeerd zijn.

Jabra Speak

De headsets en speakerphones van Jabra werken direct uit de verpakking met ruim 10.000 traditionele bureautelefoons. Dankzij het gebruik van de meest innoverende technologieën zijn toekomstbestendig en compatibel met alle softphone-webclients en platforms voor contactcenters, van Cisco tot Avaya en Genesys Cloud.

De Jabra Speak serie is zeer populair bij bedrijven en thuiswerkers. Jabra is een toonaangevend merk op het gebied van geluid en communicatie. De headsets en speakerphones van Jabra werken direct uit de verpakking met ruim 10.000 traditionele bureautelefoons. Ze zijn toekomstbestendig en compatibel met alle softphone-webclients en platforms voor contactcenters, van Cisco tot Avaya en Genesys Cloud.

Meest populaire Jabra Speak speakerphones:

  • Jabra Speak 410
  • Jabra Speak 510
  • Jabra Speak 710
  • Jabra Speak 810

Korting op de beste speakerphones

Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig en snel de perfecte speakerphone voor op uw kantoor of thuiskantoor. Heeft u meerdere speakerphones nodig? Dan bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres, want voor de meeste speakerphones geldt dat wanneer u meerdere stuks koopt, de prijs per stuk daalt. De nog voordeligere prijzen kunt u vinden bij de staffelprijzen.