Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Contacthitte-handschoenen

Contacthitte-handschoenen

Andere benamingen: Hittebestendige handschoenen, Hittebeschermende handschoenen

Hittebestendige handschoenen bestellen

Bij werkzaamheden waarbij thermische risico’s een gevaar vormen is het belangrijk om de handen goed te beschermen met hittebestendige handschoenen. Bij DiscountOffice.nl vindt u een gevarieerd aanbod contacthitte-handschoenen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen hitte beschermende werkhandschoenen, leverbaar in verschillende maten.
De handige filterwoorden maken het u makkelijk de juiste hittebestendige handschoenen te kiezen. De meeste hittebeschermde werkhandschoenen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd.
Hittebestendigheid van handschoenen komt voor het grootste deel voort uit het volume van de handschoen. Extreem dunne handschoenen zullen geen hoge hittebestendigheid hebben.

Optimale bescherming tegen thermische risico’s

Bij werkzaamheden in extreme hitte worden vaak hittewerende werkhandschoenen gedragen. Welke soort werkhandschoen dienen te worden gedragen, is afhankelijk van het soort thermische risico's (stralingswarmte, contactwarmte of vlammen) en de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Van belang is hierin hoe lang de werkzaamheden duren (contactduur) en hoe groot de intensiteit (temperatuur) is.
Om de handen maximaal te beschermen tegen deze gevaren, is het van cruciaal belang om de juiste hittebestendige handschoenen te selecteren. Als de thermische risico’s waaraan de handen worden blootgesteld duidelijk zijn, is de volgende stap om de juiste handschoenen te selecteren die optimale bescherming bieden. De norm EN 407:2004 helpt hierbij. Deze norm specificeert namelijk de thermische weerstand van handschoenen tegen hitte en/of vuur.

Ruime keuze hitte beschermende handschoenen

Een goede hittebestendige werkhandschoen biedt een optimale bescherming tegen stralingswarmte, contacthitte of vlammen. Maar daarnaast is het ook belangrijk een werkhandschoen te kiezen die gedurende de hele werkdag comfortabel en prettig zit zonder bijvoorbeeld de bewegelijkheid van de vingers te beperken.
Bij DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze hittebestendige werkhandschoenen van verschillende materialen zoals nitril, acryl of rundsplitleder. Afhankelijk van de werkzaamheden kunt u kiezen uit verschillende modellen, zo levert DiscountOffice.nl ook hittebestendige handschoenen met een langer manchet voor extra bescherming van de onderarm.

Hittebestendige werkhandschoenen met korting

Bij DiscountOffice.nl koopt u hittebestendige werkhandschoenen van topkwaliteit met hoge kortingen. U vindt in het ruime assortiment onder meer de topmerken Ansell, Honeywell en Ejendals die u tegen scherpe prijzen snel online kunt bestellen.