Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Correctie- en veiligheidsbrillen

Correctie- en veiligheidsbrillen

Andere benamingen: Correctiebrillen, Veiligheidsbrillen op sterkte

Veiligheidsbrillen op sterkte bestellen

Een veiligheidsbril is essentieel om uw ogen optimaal te beschermen tijdens allerlei werkzaamheden. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de beste veiligheidsbril die u nodig heeft. Het ruime assortiment bestaat uit standaard veiligheidsbrillen zonder leescorrectie, zoals beeldschermbrillen, lasbrillen, overzetbrillen en ruimzichtbrillen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor veiligheidsbrillen met corrigerende lenzen oftewel veiligheidsbrillen op sterkte. U kunt kiezen uit verschillende lenssterktes.
Door de handige selectiemogelijkheden kiest u met gemak de juiste veiligheidsbril die u nodig heeft. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank. De meeste veiligheidsbrillen op stekte zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en u heeft uw veiligheidsbril op sterkte meestal de volgende werkdag al in huis.

Een veiligheidsbril beschermt tegen verschillende risico’s

Zonder veiligheidsbril is het gevaarlijk op de werkvloer. Tijdens werkzaamheden kunnen er diverse risico’s optreden, denk bijvoorbeeld aan het vrijkomen van schadelijke stoffen, rondvliegende splinters, stof en vonken. Bij veel werkzaamheden is een veiligheidsbril dan ook onmisbaar om de ogen te beschermen. Elk jaar hebben veel medewerkers te maken met een bedrijfsongeval met blijvende oogschade als gevolg.
Een veiligheidsbril wordt veel gedragen in de bouw of op andere werkplaatsen, bijvoorbeeld bij werk als hovenier, boomsnoeier of bij sloopwerkzaamheden.
Er zijn verschillende gevaren tijdens werkzaamheden waartegen een veiligheidsbril bescherming biedt: mechanische risico’s, chemische risico’s, stralingsgevaar, thermische risico’s en elektrische risico’s.

Veiligheidsbril op sterkte voor brildragers

Voor de oogbescherming van mensen die normaal geen bril dragen worden veiligheidsbrillen uitgevoerd met planlenzen. Dit zijn optisch zuivere lenzen zonder sterkte.
Heeft u een veiligheidsbril op sterkte nodig? Speciaal voor brildragers levert DiscountOffice.nl correctie-veiligheidsbrillen: veiligheidsbrillen met op sterkte geslepen veiligheidsglazen als leescorrectie. Een ideale oplossing voor zowel een optimale bescherming van de ogen als een goed zicht!
Een standaard veiligheidsbril is geen optie want deze kan niet over een gewone bril gedragen worden. Dus heeft u behoefte aan een correctie-veiligheidsbril voor een optimaal zicht tijdens uw werkzaamheden dan is een veiligheidsbril op sterkte de beste optie.

Correctie-veiligheidsbrillen met geslepen glazen in verschillende sterktes

DiscountOffice.nl biedt verschillende uitvoeringen veiligheidsbrillen op sterkte. U kunt kiezen uit een geslepen glazen met een dioptrie van 1.5, 2.0, 2.5 of 3.0. De juiste veiligheidsbril op sterkte bestelt u voordelig online via DiscountOffice.nl.

Beeldschermbril kopen?

Wanneer u veel achter een beeldscherm werkt kunt u last krijgen van vermoeide ogen, hoofdpijn, slapeloosheid, wazig zicht of nekpijn. DiscountOffice.nl biedt diverse beeldschermbrillen of computerbrillen met een blauwlichtfilter waardoor u de gehele dag comfortabel kunt werken.

Hoogwaardige veiligheidsbrillen op sterkte in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert hoogwaardige veiligheidsbrillen op sterkte van onder meer de topmerken Bollé en 3M met hoge kortingen. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen waardoor geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bij een bestelling van meerdere stuks bent u nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op de inkoop van alle PBM’s.