Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Deurbordjes

Deurbordjes

Andere benamingen: Pictogrammen, Deurplaatjes

Deurbordjes online bestellen

Een deurbordje geeft de functie of beschikbaarheid van een bepaalde ruimte weer. Er zijn deurbordjes die verboden opleggen (niet storen, niet roken) en deurbordjes die de functie van een ruimte communiceren (heren, dames, WC).
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige deurbordjes die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen. U kunt kiezen uit verschillende vormen, uitvoeringen en afmetingen. Door de handige filterwoorden maakt u snel de juiste keuze. De meeste deurbordjes zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.

Deurbordjes voor een duidelijke bewegwijzering

Deurbordjes zijn onmisbaar om de functie van verschillende ruimtes aan te geven. DiscountOffice.nl biedt deurbordjes voor kantoor, deurbordjes voor restaurant, deurbordjes voor praktijkruimtes en meer gelegenheden waar een duidelijke bewegwijzering noodzakelijk is. Een infobordje, naambordje of deurbordje voorziet de bezoeker direct van de juiste informatie.
DiscountOffice.nl heeft een ruim assortiment deurplaatjes voorzien van tekst of pictogrammen. Voor een nog betere oriëntatie kunt u bij DiscountOffice.nl ook deurbordjes met een combinatie van zowel tekst en een pictogram, oftewel een infobord pictogram bestellen. Gemakkelijk en voordelig online te bestellen in verschillende uitvoeringen.

Zelfklevende deurbordjes

U kunt kiezen uit verschillende manieren om een deurbordje te bevestigen. Zo kunt u bij DiscountOffice.nl voordelig online zelfklevende deurbordjes bestellen die voorzien zijn van een zelfklevende strip, maar u vindt ook luxere uitvoeringen deurborden die u eenvoudig aan de wand kunt bevestigen met schroeven.

Een deurbord voor elke ruimte

DiscountOffice.nl levert de juiste deurborden voor elke ruimte: voor het toilet, voor het restaurant, voor de serverruimte en meer.
Wilt u een deurbord wc heren bestellen? Een deurbord wc dames, deurbord wc invalide of een deurbord genderneutraal toilet? U vindt voor elke situatie het juiste deurbordje.
Bent u op zoek naar een vrij/bezet infobordje om aan te geven of de ruimte beschikbaar is? DiscountOffice.nl heeft diverse uitvoeringen schuifbordjes tegen scherpe prijzen.
Ook levert DiscountOffice.nl een ruime collectie deur naambordjes voor op kantoor. Deze luxere deurbordje bieden onder meer ruimte om aan te geven aan wie er in de ruimte werkt, het kamernummer enz.

Deurbordjes van diverse materialen

U heeft bij DiscountOffice.nl een ruime keuze in materialen. RVS deurbordjes, kunststof deurplaatjes, acryl deurbordjes of aluminium deurbordjes. Voor elk interieur vindt u bij DiscountOffice.nl de deurbordjes die perfect passen bij de uitstraling van uw bedrijf.
Wilt u meerdere deurbordjes bestellen? Speciaal voor scholen, instelling, bedrijfsgebouwen en grotere kantoren hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Zo kunt u nog meer besparen op uw inkoop.