Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Informatieborden

Informatieborden

Informatieborden bestellen

Bent u op zoek naar een professioneel informatiebord? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod mededelingenborden die geschikt zijn voor het weergeven van specifieke informatie, zoals bewegwijzering, aan- of afwezigheid, functies van bepaalde ruimtes, waarschuwingen en meer. Deze informatieborden worden vooral in kantoren, scholen en ziekenhuizen gebruikt.
Het assortiment informatieborden van DiscountOffice.nl bestaat uit verschillende uitvoeringen deurbordjes, presentieborden, pictogrammen en letterborden, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Dankzij de handige filterwoorden vindt u snel het beste informatiebord voor uw toepassing. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd via de online betaalomgeving van uw eigen bank. De meeste informatieborden zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.

Duidelijke informatie voor bezoekers, klanten en personeel

Een informatiebord is onmisbaar om uw bezoekers, klanten of personeel duidelijk en snel te informeren. Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit informatieborden tegen een scherpe prijs. De informatiebordjes zijn gemaakt van robuuste mooie materialen en zijn eenvoudig te monteren.
U kunt kiezen uit standaard informatiebordjes maar u kunt ook gemakkelijk uw eigen inserts maken. Ook maatwerk is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling klantenservice. Zo kunt u altijd bij DiscountOffice.nl het informatiebord bestellen dat het beste aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Ruim assortiment informatieborden

Bij DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze informatieborden in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Het assortiment is als volgt verdeeld:

Deurbordjes

Wilt u deurbordjes bestellen? DiscountOffice.nl biedt diverse deurbordjes om de functie van verschillende ruimtes aan te geven. Deurbordjes worden gebruikt in kantoren, bedrijven, instellingen en scholen zodat direct duidelijk is wie of wat zich bevindt achter de deur. Een infobordje, naambordje of deurbordje voorziet de bezoeker direct van de juiste informatie.

Letterborden

De zwarte traditionele letterborden worden vaak gebruikt als welkomstbord of om mededelingen, routebeschrijvingen of algemene bedrijfsinformatie te tonen. Het grote voordeel van een letterbord is dat u altijd flexibel in het tonen van uw informatie bent.
Letterborden komt u vaak tegen in uiteenlopende situaties, zoals in bedrijven, in het ziekenhuis, in conferentiecentra, hotels en restaurants. De combinatie van het duidelijke lettertype en de kleur wit op een zwarte achtergrond zorgt ervoor dat een letterbord ook van grotere afstand goed leesbaar is.

Pictogrammen

Een pictogram is een universeel symbool of een afbeelding die in één oogopslag informatie verstrekt, zonder tekst te gebruiken. Als waarschuwing, als informatie, als aanbeveling of om verboden weer te geven zijn pictogrammen zeer efficiënt.
DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment pictogram bordjes die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.

Presentieborden

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen aanwezigheidsborden waarop u direct kunt zien welke medewerkers aanwezig zijn en welke afwezig. Zo is het bij calamiteiten direct duidelijk wie er in het pand aanwezig is.
Ook op drukke flexwerkplekken zorgt een aanwezigheidsbord of in-uit bord voor duidelijkheid. Aan-afwezigheidsborden ziet u vaak in ontvangstruimtes, recepties en entrees van bedrijven en instellingen.