Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Digitale displays

Digitale displays

Andere benamingen: Digitale totem, Elektrisch informatieborden, Advertentieborden digitaal

Digitale displays bestellen

Bewegende beelden trekken de aandacht! Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit digitale displays voor het promoten van uw bedrijf, producten en/of diensten.
De digitale displays zijn geschikt om te gebruiken bij evenementen, bij beurzen, in etalages, in showrooms, in openbare ruimtes en meer.
Het ruime assortiment digitale displays van DiscountOffice.nl bestaat uit digitale totems, digitale wandpanelen, digitale etalage displays en digitale stoepborden. U bestelt de beste digitale displays gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. Ook is het mogelijk om de digitale displays te personaliseren met een eigen unieke textielprint, zo toont u de juiste boodschap in uw eigen huisstijl! Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling klantenservice.

Digitale displays voor extra aandacht

Video’s trekken de aandacht en vertellen verhalen. Video’s brengen emoties over en lichten details uit. Toon verschillende berichten en speel ze op juiste moment af. De professionele digitale schermen van DiscountOffice.nl zijn klaar voor 24/7 gebruik. Ze spelen uw afbeeldingen en video’s af met USB, met een eenvoudige ‘stap-voor-stap’ installatie.
Met het eenvoudige Plug & Play systeem kunt u uw displayboodschap binnen enkele minuten veranderen. Gebruik simpelweg de USB en afstandsbediening of de WiFi verbinding om de video of diavoorstelling te veranderen.
De digitale displays zijn elegant en duurzaam. DiscountOffice.nl biedt diverse uitvoeringen in verschillende maten en vormen. Voor buitengebruik, met touchscreen en op maat gemaakt. Let’s go digital, digital is de toekomst!

Ruim assortiment digitale displays

Digitale reclameborden doen het altijd goed in wachtruimtes, showrooms of openbare ruimtes waar klanten of bezoekers voor langere tijd verblijven. Een scherm met bewegende beelden trekt automatisch onze aandacht.
Naast belangrijke informatie op digitale schermen worden de digitale displays ook steeds meer ingezet om de omzet te verhogen.
DiscountOffice.nl biedt verschillende uitvoeringen digitale displays. U kunt onder meer kiezen uit:

Digitale totem display

Dankzij het slanke ontwerp van de digitale totem display creëert u grote bekendheid voor uw reclame boodschap, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. De voorzijde is gemaakt van gehard veiligheidsglas ter bescherming van het scherm. Perfect te gebruiken bij winkelingangen, op beurzen of op iedere andere plek waar beperkte ruimte is. Verkrijgbaar in de maten 43", 49" en 55". Eenvoudige plug & play via USB en afstandsbediening.
Ook leverbaar met uw eigen textielprint om uw totem te personaliseren en de boodschap regelmatig te veranderen.

Digitaal wandpaneel

Deze moderne digitale wandlijst is een perfecte tool om te adverteren en om bezoekers te informeren. De behuizing is gemaakt om het professionele Samsung scherm binnenin te beschermen. Klaar voor 24/7 service en eenvoudige plug & play via USB en afstandsbediening. Eenvoudige wandmontage met schroeven en geschikt voor staand of liggend gebruik. Verkrijgbaar in de maten 32 ", 43" en 49 ". Een ideale digitale wandlijst is ideaal om op scholen, in hotels of restaurants te gebruiken.

Digitale etalage display

Een duidelijk zichtbare digitale signage oplossing! De digitale etalage display is ideaal voor in winkeletalages en andere openbare ruimtes voor allerlei reclame boodschappen en productpromoties. Een zeer stabiele stalen constructie met een gepoedercoate afwerking in RAL 9005 - gitzwart. Compatibele VESA-mount voor gebruik met alle meest gangbare beedschermen van 43", 49" en 55". Ook te bestellen met een strak gespannen textielprint in uw eigen ontwerp.

Digitaal A-bord

Een digitaal stoepbord is een digitale versie van het klassieke A-Bord! Presenteer uw aantrekkelijke menu of onweerstaanbare aanbieding op dit digitale A-Bord. Het digitale product is eenvoudig te verplaatsen en daardoor flexibel inzetbaar. Ideaal om te gebruiken bij winkelingangen, winkelcentra en op beurzen.
Dit relatief kleine digitale display systeem kan bijna overal worden ingezet. De zeer duurzame behuizing van aluminium en gehard glas zorgt ervoor dat uw boodschap 24/7 in de schijnwerpers staat. De behuizing is gemaakt om het professionele Samsung scherm binnenin te beschermen. Eenvoudige plug & play via USB en afstandsbediening.