Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Display-systemen

Display-systemen

Andere benamingen: Presentatiesystemen

Display-systemen bestellen

Met een display-systeem trekt u snel de aandacht naar de artikelen of informatie die u wilt presenteren. U creëert eenvoudig een grotere oppervlakte om uw informatie overzichtelijk te presenteren. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor veel verschillende mogelijkheden om informatie, producten en uw bedrijf te presenteren.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel het juiste presentatie-systeem dat past bij uw bedrijf, product of dienst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Wilt u graag achteraf betalen dan kunt u dit aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste display-systemen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan ontvangt u uw zending vaak de volgende werkdag al.

Multifunctionele display-systemen

In het brede assortiment display-systemen kunt u kiezen uit textielframes, wandmodules, foamboards, showborden en meer. Geschikt voor alle informatie waarvoor u de aandacht wilt trekken. Of dit nu in een showroom, in een winkel, op een bedrijf, op school of in een instelling is, bij DiscountOffice.nl vindt u altijd de juiste display-systemen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de beste display-systemen via DiscountOffice.nl.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

Textielframe

Het textielframe is een minimalistische display-oplossing die bestaat uit een aluminium frame met vlakke zijkanten en een gespannen doek met siliconen randen. De gespannen textielprint kan eenvoudig veranderd worden zonder dat daarvoor gereedschap nodig is.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen: een textielframe wandmodel, een dubbelzijdig vrijstaand model en een hangend textielframe. Het textielframe voor aan de wand en de hangende variant zijn ook te bestellen met led-verlichting.

Foamboard

DiscountOffice.nl biedt voordelige foamboards die eindeloos inzetbaar zijn, bijvoorbeeld voor het maken van maquettes, modellen en ander promotiemateriaal. De 5mm dikke panelen zijn te bestellen in diverse afmetingen en in het zwart of wit.

Nobo presentatiewand

Het modulaire displaysysteem van Nobo is ideaal voor beurzen, maar ook om informatie permanent weer te geven. U kunt het eenvoudig aanpassen aan uw wensen. Dankzij het volledig modulaire systeem kunt u grote of kleine panelen van vilt of kurk op de staanders aanbrengen, terwijl de aluminium basis een perfecte stabiliteit garandeert.

Sigel Exposio presentatiesysteem

Het kabel-infosysteem Exposio is een mooi presentatiesysteem met gevoel voor stijl en functionaliteit. Presenteert u uw informatie bijzonder elegant en exclusief - aan de wand of vrij hangend in de ruimte, op kantoor, in tentoonstellingsruimtes, in etalages of ook thuis. De hoogwaardige houders van acrylglas worden door speciale clips aan de kabel bevestigd. Gemakkelijk en snel kunnen de clips aan de acrylhouders en aan de kabel worden geklikt, zonder moeilijk schroeven. De verschillende formaten kunnen prima worden gecombineerd en bieden voor iedere afmeting informatie het juiste omhulsel.

Display-systemen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle display-systemen met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere stuks nog meer kunt besparen op de inkoop van uw presentatiemiddelen.