Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Disposable handschoenen

Disposable handschoenen

Andere benamingen: Wegwerp handschoenen, Nitril handschoenen, Latex handschoenen

Disposable handschoenen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige wegwerp handschoenen? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment wegwerp handschoenen voor optimale hygiëne in verschillende uitvoeringen, zoals onder meer nitril handschoenen, latex handschoenen en vinyl handschoenen.
Dankzij de selectiemogelijkheden op de website kiest u gemakkelijk en snel de juiste disposable handschoenen die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de betaalomgeving van uw eigen bank. De disposable handschoenen zijn meestal uit voorraad leverbaar, dat wil zeggen indien u vandaag nog uw bestelling met wegwerp handschoenen plaatst, dan worden ze vaak de volgende werkdag al geleverd.

Disposable handschoen voor éénmalig gebruik

Wegwerp handschoenen worden veelal gebruikt in de medische branche, in de voedingsindustrie, in tandartspraktijken, in laboratoria en in de schoonmaakbranche. De disposable handschoenen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals latex, nitril, vinyl en neopreen. Disposable handschoenen zijn bedoeld zijn voor éénmalig gebruik. Na gebruik dienen deze handschoenen weggegooid te worden om verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen, vandaar dat ze ook wegwerp handschoenen worden genoemd.

Verschillende materialen

Wegwerp handschoenen zijn gemaakt van verschillende materialen. DiscountOffice.nl levert wegwerp handschoenen van nitril, latex of vinyl.
Bij de latex en vinyl handschoenen kunt u kiezen tussen gepoederde en ongepoederde handschoenen. Het poeder, een laagje maïzena (maiszetmeel), in de handschoen zorgt er voor dat het aantrekken van de handschoen makkelijker gaat. Ook zorgt het poeder voor een betere opname van vocht of zweet, wat het lang dragen van deze handschoenen comfortabeler maakt. Sommige gebruikers zijn allergisch voor gepoederde handschoenen. Vandaar dat er ook poedervrije of ongepoederde handschoenen verkrijgbaar zijn die u voordelig en gemakkelijk online kunt bestellen via DiscountOffice.nl.
Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Het juiste materiaal van de disposable handschoenen wordt onder meer bepaald door de beroepsgroep en de werkzaamheden.
Nitril is een sterk materiaal dat een goede weerstand biedt tegen scheuren en gaten. Vergelijkbaar met latex maar heeft een langere levensduur. Nitril wegwerphandschoenen bieden zekerheid bij hygiëne voorschriften en maatregelen. Goed tastgevoel en zowel links als rechts te dragen. Nitril handschoenen zijn geschikt voor het werken met oliën, vetten en zuren en worden vaak gebruikt in branches waar overdraagbare ziektes, besmettingen, kruisbesmetting een gevaar vormen of om de handen te beschermen tegen bepaalde vloeistoffen. Nitril wegwerp handschoenen worden vaak gebruikt in een dokterspraktijk of in de voedingsmiddelenindustrie.
Latex is gemaakt van natuurlijk rubber en is zeer elastisch en zit erg comfortabel. Disposable handschoenen van latex bieden een goede bescherming tegen bacteriën, virussen en chemicaliën. Latex wegwerp handschoenen bieden zekerheid bij hygiëne voorschriften en maatregelen, zijn gemakkelijk aan te trekken en hebben een goed tastgevoel. Zowel links als rechts te dragen. Let op: niet steriel.
Vinyl wegwerp handschoenen zijn zeer hygiënisch en zeer zacht. Vinyl wegwerp handschoenen beschermen en voorkomen besmettingsgevaar. Ze zijn zeer geschikt voor gebruik in de schoonmaak, horeca of verpakkingsindustrie. Disposable handschoenen van vinyl zijn geschikt voor gebruikers met een latex-allergie, omdat er geen irritatie van de huid op treedt.

Voordelige wegwerp handschoenen

DiscountOffice.nl levert alle disposable handschoenen in verschillende maten tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit verpakkingen van 100 stuks wegwerp handschoenen of 200 stuks. Bent u grootverbruiker en bestelt u regelmatig disposable handschoenen? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.nl bent u bij afname van meerdere stuks nog voordeliger uit en profiteert u optimaal van onze scherpe prijzen.