Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Dossierstellingen

Dossierstellingen

Andere benamingen: Ordnerstellingen, Ordnerkasten

Dossierstellingen bestellen

Dossier- of ordnerstellingen zijn onmisbaar voor het overzichtelijk opbergen van dossiers. Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment hoogwaardige dossierstellingen in alle gangbare afmetingen voor elk kantoor en archief.
Deze ordnerkasten zijn zeer stabiel en ruimte besparend. Het stellingsysteem is eenvoudig uit te breiden door het basisveld te combineren met een aanbouwveld. Hierdoor kunt u voor elke situatie de juiste opbergruimte creëren.
Alle dossierstellingen zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen. U selecteert de gewenste uitvoering, afmeting en aantal legborden met behulp van de handige trefwoorden. Voor het afronden van uw bestelling volgt u de verdere instructies. Tot slot betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Als bedrijf, school of instelling is het ook mogelijk om op rekening te kopen. Wilt u liever achteraf betalen dan kunt u dit direct aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste dossierstellingen zijn snel leverbaar. Informeer bij onze klantenservice naar de actuele levertijden.

Dossierstellingen voor overzichtelijk bewaren

Met dossierstellingen kunnen uw losse documenten, dossiers en formulieren overzichtelijk worden opgeborgen. Het is bekend dat hoe netter de werkplek is, hoe efficiënter er gewerkt wordt.
Dossierstellingen zijn dan ook onmisbaar op elk kantoor. De flexibele ordnerstellingen die u bestelt via DiscountOffice.nl zorgen voor een overzichtelijke werkomgeving. Deze functionele stellingen zijn ook nog eens mooi vormgegeven zodat ze een perfecte oplossing bieden voor elk kantoor en archief.
De dossierstellingen zijn open waardoor u snel toegang heeft en in één oogopslag ziet welke dossiers u nodig heeft. De dossiers kunnen er niet uitvallen dankzij de begrenzing met hoekprofielen.

Ruim assortiment dossierstellingen

DiscountOffice.nl levert dossierstellingen in alle gangbare afmetingen voor kantoren en archieven. De afmetingen zijn optimaal afgestemd op het formaat van ordners, mappen en andere kantoorbenodigdheden. Zo wordt alle ruimte optimaal benut. De legbordstellingen zijn eenvoudig boutloos in elkaar te zetten en zijn na montage uiterst stabiel. De diagonale schoren zorgen voor een nog stabielere constructie. De dossierstellingen en varianten daarop kunnen worden uitgebreid met extra legborden.
De verzinkte dossierstellingen zijn uitermate corrosiebestendig en zorgen ook in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid voor goede bescherming. Alle gebruikte materialen voldoen aan strenge regelgeving en zorgen daardoor voor een zeer hoog veiligheidsniveau.
Het assortiment schroefstellingen bestaat uit stellingen voor eenzijdig of dubbelzijdig gebruik. U kunt kiezen uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Deze stellingsystemen voor kantoor onderscheiden zich door de basisafmetingen. Zo kunnen kantoorstellingen met dezelfde breedte en vakhoogte optimaal worden verlengd.
Ook zijn er uitvoeringen met of zonder aanslagstrips op de randen van de stellingvakken. Een kantoorstelling met stopranden heeft het voordeel dat mappen of andere spullen niet naar achteren kunnen worden weggeschoven. Dit wordt vooral toegepast wanneer een stelling niet tegen een wand, maar los in een ruimte is geplaatst.
De geschroefde stellingen worden geleverd met het benodigde montagemateriaal, zodat ze stevig en stabiel op de vloer staan.