Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Draadloze headsets

Draadloze headsets

Andere benamingen: DECT headsets, Draadloze koptelefoons, Draadloze headsets met microfoon

Draadloze DECT headset kopen

Bent u opzoek naar een draadloze DECT headset voor op kantoor of callcenter? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod draadloze DECT headsets met zowel mono en duo headsets als in-ear oortelefoons, on-ear hoofdtelefoons en over-ear koptelefoons. DECT headsets zijn ideaal om aan te sluiten op uw PC, mobiel, softphone, IP telefoon, vaste telefoon, of bureautelefoon. De draadloze headsets zijn eenvoudig en voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl.
Heeft u advies nodig over welke headset u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met onze afdeling klantenservice voor het juiste advies.

Ruim assortiment draadloze DECT headsets voor IP telefoon

Draadloze headsets zijn te bestellen in veel soorten en modellen zoals mono, stereo, met laadpunt of een basisstation met bluetooth. Een DECT headset met bluetooth connectiviteit is ideaal om ook uw mobiele telefoon te koppelen. Bent u op zoek naar een mono of duo (stereo) DECT headset voor uw kantoor, callcenter, sales of klantenserviceafdeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig en altijd tegen de scherpste prijzen, zodat u onder de streep het voordeligste uit bent.

Welke typen headset zijn er?

Er zijn 2 typen headsets genaamd UC en MS headsets. Het verschil is voor welke computerprogramma u de headset wilt gebruiken. Een MS headset is geoptimaliseerd om te gebruiken met Microsoft Teams, Skype for Business, voorheen Microsoft Lync. UC is de afkorting van Unified Communication, UC headsets zijn meer geschikt voor gebruik van softphone-platforms zoals Cisco, Avaya en Siemens.

Wat is het verschil tussen een DECT en Bluetooth headset?

DECT en bluetooth verbindingen zijn draadloos, hierdoor kunt u blijven genieten van uw ruime bewegingsvrijheid. DECT draadloze headsets hebben meestal een maximaal bereik van 120 meter en 60 meter in een standaard kantooromgeving. De DECT-standaard gebruikt subscriptie-, authenticatie- en versleutelingstechnieken om telefoontelefoonverkeer. Bluetooth headsets hebben een bereik van rond de 10 meter en zijn eenvoudig te verbinden met mobiele telefoons. DiscountOffice.nl heeft ook een uitgebreid aanbod met scherp geprijsde Bluetooth headsets.

Topmerk DECT headsets

DiscountOffice.nl heeft een groot aanbod draadloze DECT headsets van alle toonaangevende merken zoals Plantronics, Poly, Jabra en Logitech. De bedrijven Plantronics en Polycom zijn samen gegaan met als nieuwe naam Poly. Logitech staat bekend om zijn hoge kwaliteit op het gebeid van PC randapparatuur.

Jabra draadloze DECT headsets zijn ontworpen voor bedrijven, kantoren en callcenters. De headsets zijn ideaal te gebruiken met softphones, pc en bureautelefoons. Daarnaast zijn de meeste Jabra headsets gecertificeerd voor Microsoft Teams, Skype for Business of geschikt voor Unified Communication. Jabra DECT headsets zijn eenvoudig en voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl.

Draadloze headset aanbieding

Bent u opzoek naar professionele DECT headset voor op kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. DiscountOffice.nl heeft een voordelig en gevarieerde collectie draadloze headsets. Kantoren, bedrijven en andere organisaties kunnen nog meer korting ontvangen bij het bestellen van meerdere stuks. Deze prijzen kunt u vinden bij staffelprijzen.