Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen bestellen

Wilt u zware en/of lange materialen opslaan in het magazijn? Een draagarmstelling is hiervoor de juiste oplossing.
Draagarmstellingen zijn bij uitstek geschikt voor het opbergen van zware materialen zoals gipsplaten, houten balken, buizen, profielen en meer.
Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid aanbod draagarmstellingen in verschillende uitvoeringen: enkelzijdige en dubbelzijdige stellingen, met gelijke of verschillende armen, met een draagvermogen van 420 tot 2880kg per etage. Zo weet u zeker dat u bij DiscountOffice.nl altijd een draagarmstelling vindt die perfect aansluit op uw opslagbehoefte.
U bestelt de draagarmstellingen tegen scherpe prijzen gemakkelijk en snel online. Met behulp van de handige trefwoorden filtert u met gemak de beste draagarmstelling voor uw magazijn, fabriek of inpakafdeling. Volg de verdere bestelinstructies en uw bestelling is snel geplaatst. Tot slot betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf dan kunt u ook op rekening bestellen, naast het enorm brede assortiment, onze scherpe prijzen en de snelle levertijden vormt dit nog een belangrijk voordeel van het online bestellen via DiscountOffice.nl.
Het merendeel van de draagarmstellingen is snel leverbaar. Informeer bij onze klantenservice naar de actuele levertijden.

Magazijnstellingen voor extra zware materialen

Bij de opslag van lange en zware goederen komt u voor veel uitdagingen te staan. Bij gebruik van de standaard magazijnstellingen leidt dit vaak tot uitstekende delen die doorgangen blokkeren of dat er onveilige situaties ontstaan omdat de te zware belasting een risico vormt.
DiscountOffice.nl biedt robuuste draagarmstellingen die geschikt zijn voor industriële en ambachtelijke toepassingen. De bijzonder stabiele constructie zorgt dat de draagarmstelling ook geschikt is voor zware belasting. De opslag is horizontaal. De draagarmstellingen bestaan uit vloerprofielen en staanders, die aan een of twee kanten worden voorzien van draagarmen. Een draagarm is een vaak horizontale balk die aan één kant is vastgezet, maar die aan het vrije uiteinde ook over de volle lengte kan worden belast.
De lange materialen worden op de draagarmen gelegd, zowel losse artikelen als gebundelde artikelen kunnen worden geplaatst. Afhankelijk van het type materiaal is zowel een staande als een liggende opslag mogelijk.

Verschillende uitvoeringen draagarmstellingen

Bij DiscountOffice.nl vindt u draagarmstellingen in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor eenzijdige of dubbelzijdige draagarmstellingen. Een eenzijdige draagarmstelling biedt aan één zijde opslagruimte en wordt vaak tegen een wand geplaatst.
Een dubbelzijdige draagarmstelling is aan beide zijden voorzien van draagarmen en wordt vaak in het midden van een ruimte geplaatst. Het voordeel hiervan is dat vanaf beide zijden goederen geladen en gelost kunnen worden.
De draagarmstellingen die u via DiscountOffice.nl bestelt zijn uiterst stabiel door de uitgekiende constructie, zodat ook hoge constructies mogelijk zijn. Zo kunt u de ruimte in uw magazijn optimaal benutten.
Door de ruime keuze in magazijnstellingen is DiscountOffice.nl ook uw leverancier op gebied van een efficiënte en veilige inrichting van uw magazijn, werkplaats of fabriek.