Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Etagewagens

Etagewagens

Andere benamingen: Bijzetwagens, Kastwagens, Magazijnwagens met etages

Een etagewagen wordt ook wel magazijnwagen met etages genoemd. Deze transportwagen wordt veel gebruikt als intern transportmiddel voor in het magazijn, op kantoor, in de werkplaats, in de kantine of op school. De etagewagens zijn geschikt voor het mobiel opslaan van goederen, het vervoeren van goederen of het transport tijdens het orderpickproces.

Etagewagen kopen

Bij DiscountOffice.nl zijn de etagewagens gemakkelijk op de website te bestellen. Door de overzichtelijke website is het gemakkelijk, om de juiste etagewagen te vinden. Het unieke brede assortiment van DiscountOffice.nl heeft elk artikel dat u zoekt. Net als elk artikel van DiscountOffice.nl, zijn de etagewagens ook voordelig geprijsd. Naast een groot aanbod van bedrijfsartikelen, worden de voordeligste prijzen gehanteerd. Zodat u bij DiscountOffice.nl het voordeligste kunt inkopen voor uw bedrijf, school of andere organisatie.

Heeft u een etagewagen naar wens kunnen vinden op DiscountOffice.nl? Dan kunt u de order snel en gemakkelijk plaatsen op de website. Daarna wordt er direct gezorgd, dat de artikelen zo snel mogelijk worden opgestuurd. Dit is mogelijk door het geautomatiseerde proces dat ervoor zorgt dat alle orders snel worden geleverd.

Assortiment etagewagens

Het assortiment etagewagens is zeer breed. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen etagewagens. Er is keuze in het aantal etages, draagvermogen, afmetingen, materiaal en uitvoering. Door een slimme filtertool op de website, is het vinden van de juiste etagewagen zeer gemakkelijk. Er is bijvoorbeeld keuze uit een normale etagewagen of juist een etagewagen met 3 wanden, ook wel kastwagen genoemd.
Daarnaast zijn er ook kastwagens waarbij de etageplaat schuin kan worden gezet. Dit maakt het gemakkelijk om de goederen overzichtelijk te kunnen zien.
Het brede assortiment etagewagens is allemaal gecertificeerd conform de EU-norm EN 1757-3 (veiligheidsnorm voor platformwagens).

DiscountOffice en Fetra etagewagens

Fetra is een bekend merk op het gebied van transportwagens en Fetra heeft ook een lijn van etagewagens. Fetra magazijnwagens hebben een stevig frame en heeft vele uitvoeringen van interne transportwagens. DiscountOffice.nl heeft ook een eigen lijn van interne transportwagens. Alle etagewagens zijn van hoogwaardige kwaliteit. DiscountOffice.nl is de voordeligste webshop in de markt. Daarnaast kan iedere klant elk artikel omtrent bedrijfs- werkplek- of kantoorartikelen bij DiscountOffice.nl bestellen. Dankzij het grootse assortiment dat u op de website terug kunt vinden.