Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Gekleurd Tekenpapier

Gekleurd Tekenpapier

Verwante categorie: Tekenblokken

Gekleurd tekenpapier bestellen

Bent u op zoek naar gekleurd tekenpapier? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor tekenpapier in heel veel verschillende kleuren. U bestelt gemakkelijk en voordelig online het mooiste tekenpapier. Met gekleurd tekenpapier kunt u op een creatieve manier tekenen met wisselende gekleurde achtergronden.

Let op: dit papier is enkel geschikt om te tekenen en is niet geschikt voor het verwerken door een printer!
DiscountOffice.nl levert uiteraard ook gekleurd papier dat wel geschikt is om te gebruiken in printers en kopieermachines.

Gebruik de uitgebreide selectiemogelijkheden en u vindt snel het juiste tekenpapier dat u zoekt. U kunt onder meer filteren op merk, kleur, formaat en gramsgewicht. Met een paar klikken rondt u uw bestelling af, u betaalt vervolgens veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Het meeste tekenpapier is uit voorraad leverbaar en heeft een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling tekenpapier bij DiscountOffice.nl en u kunt vaak de volgende werkdag uw levering al ontvangen.

Tekenpapier in alle kleuren

Met gekleurd tekenpapier geeft u extra kleur aan uw creatieve uitingen. Het gekleurde tekenpapier uit ons assortiment is geschikt om te gebruiken met potloden, pennen, markers, pastelkrijt, acrylverf, plakkaatverf, inkt en houtskool.
Kies voor het beste eindresultaat altijd het tekenpapier dat geschikt is voor het gebruikte teken- en schildermateriaal. Voor aquarelverf of waterverf is een dikker papier beter geschikt.
Bij DiscountOffice.nl kunt u tekenpapier bestellen in alle kleuren van de regenboog, blauw, groen, geel, rood, zwart, roze, paars, goud, zilver en nog veel meer. Tevens kunt u nog kiezen voor een matte uitvoering of in een zijdeglans uitvoering. Te bestellen per kleur in pakken van 25 vel, 100 vel of 500 vel. Maar ook in aantrekkelijk geprijsde assortimentsverpakkingen met meerdere kleuren.
Het meeste gebruikte gekleurde tekenpapier is 130 grams tekenpapier, maar bij DiscountOffice.nl vindt u ook tekenpapier 120 grams, 110 grams en 210 grams tekenpapier.
Naast A4 tekenpapier in verschillende kleuren biedt DiscountOffice.nl ook een ruim aanbod tekenpapier 50x70 cm tegen een scherpe prijs.

Topkwaliteit gekleurd tekenpapier

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd hoogwaardig tekenpapier van de topmerken Canson en Folia met korting. Gebruikt u veel gekleurd tekenpapier? Speciaal voor scholen en bedrijven hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van grotere hoeveelheden tekenpapier nog voordeliger uit bent.