Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Gelpen met dop

Gelpen met dop

Verwante categorie: Gelpen met drukknop

Andere benamingen: Gelschrijver, Gelroller

Gelpen met dop bestellen

Wilt u gelpennen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige gelpennen in alle kleuren en uitvoeringen. Topkwaliteit gelpennen van onder meer de bekende merken Faber Castell, Uni-Ball, Pentel, Paper Mate en Pilot die u met hoge kortingen gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
In het ruime assortiment gelpennen van DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten gelpennen: gelpennen met dop, gelpennen met drukknop en luxe gelpennen.

In deze rubriek vindt u alle gelpennen met een dop. Door gebruik te maken van de handige selectiemogelijkheden filtert u met gemak de juiste gelpennen met dop die u zoekt. U kunt selecteren op type gelpen, model en kleur.
De meeste gelpennen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestelt u vandaag nog uw favoriete gelpennen via DiscountOffice.nl dan wordt uw bestelling vaak de volgende werkdag al geleverd.

Wat is een gelpen?

Een gelpen wordt ook wel een gelschrijver of een gelroller genoemd. In een gelpen zit een gel op waterbasis waar pigment aan toegevoegd is. Een inkt van gel combineert het gemakkelijkere schrijven, terwijl de inkt niet uitloopt. De gel is dikker maar wel vloeiend. Gelpennen zullen niet door het papier heen lekken. Het nadeel van inkt op waterbasis is wel dat het minder snel droogt.
Het verschil tussen een balpen en een gelschrijver is dat een balpen inkt gebruikt op oliebasis.
Gelpennen zijn bij DiscountOffice.nl te bestellen in veel verschillende kleuren, zelfs in glitter- en glow-in-the-dark uitvoeringen.
Heeft u meerdere kleuren gelpennen nodig dan zijn de handige assortimentsverpakkingen een goede optie.

Ruim assortiment gelpennen met dop

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze gelpennen met dop die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Gelpennen voor gebruik op kantoor, voor de thuiswerkplek, in het onderwijs of voor creatieve doelen. Door het uitgebreide aanbod vindt u zeker voor elke toepassing de beste gelpennen.

Een greep uit ons assortiment:

  • Gelschrijver PILOT G1 zwart 0.4mm
  • Pilot Gelpen G2 Pixie 0.4mm, Blauw
  • Gelschrijver Pentel K118 wit 0.3mm
  • Gelschrijver Pentel K230M wit 0.4mm
  • Uni-Ball Gelpen Signo Impact 0.6mm, Blauw

Gelpennen in de aanbieding

DiscountOffice.nl biedt alle topmerken gelpennen tegen scherpe prijzen. Hoge kwaliteit gelpennen van onder meer Faber Castell, Uni-Ball, Pentel, Paper Mate en Pilot.
Maakt u veel gebruik van gelpennen dan bent u bij DiscountOffice.nl nog voordeliger uit. Door onze staffelprijzen geldt veelal hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.