Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luxe gelpennen

Luxe gelpennen

Andere benamingen: Luxe Gelpen

Luxe gelpennen bestellen

Op zoek naar luxe gelpennen? In dit assortiment vindt u merken als Parker en Pilot tegen een scherpe prijs. Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig en voordelig online de luxe gelpen die het beste aansluit op uw wensen.
Op DiscountOffice.nl vindt u niet alleen een divers assortiment luxe gelpennen, maar ook maar ook gelpennen met dop en gelpennen met drukknop.

Binnen de ruime collectie gelpennen kunt u kiezen uit verschillende designs en kleuren. Met de handige selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste luxe gelpen. Vervolgens betaalt u veilig binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Het merendeel van de luxe gelpennen zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Bestel vandaag nog uw favoriete gelpennen bij DiscountOffice.nl en ze worden doorgaans de volgende werkdag geleverd.

Wat is een gelpen?

Gelpennen, oftewel gelrollers of gelschrijvers, bevatten gel en inkt op waterbasis waaraan pigment is toegevoegd. Maar wat is het verschil tussen een gelpen en een balpen? De rollerbalpen is een balpen waarvan de inkt vloeibaarder is. Hierdoor is de afdruk op papier dichter, dankzij een betere verzadiging van het papier. Een balpen maakt gebruik van inkt op oliebasis en is uitgerust met een stroperig, sneldrogend inktreservoir.
DiscountOffice.nl biedt luxe gelpennen met authentiek design en gepresenteerd in een luxe doos of in mooie geschenkverpakkingen en daardoor zeer geschikt om als relatiegeschenk aan te bieden, bijvoorbeeld als bedankje of gewoon voor een verjaardag.

Ruim assortiment luxe gelpennen

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment luxe gelpennen, ook in luxe geschenkverpakkingen, die u met flinke kortingen kunt bestellen. U vindt er onder andere de kwaliteitsmerken Parker en Pilot die geroemd zijn om het gebruik van luxe materialen en een professionele uitstraling.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire luxe gelpennen:

  • Gelschrijver Parker Jotter steel GT
  • Gelschrijver Parker Jotter London Bondstreet black
  • Gelroller G-2 Mika Limited Edition
  • Roller Hi-tecpoint Mika Limited Edition Assorti

Topkwaliteit gelpennen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl koopt u luxe gelpennen van topmerken. Daarnaast biedt DiscountOffice.nl staffelkortingen, dus hoe meer u bestelt, hoe lager de eenheidsprijs. Hierdoor bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.