Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Gevaarlijke stoffen stellingen

Gevaarlijke stoffen stellingen

Andere benamingen: Vatenstellingen

Gevaarlijke stoffen stellingen bestellen

DiscountOffice.nl biedt een breed assortiment stellingen en containers voor een professionele opslag van gevaarlijke stoffen. U kunt kiezen uit diverse afmetingen en materialen zodat u voor elke opslagbehoefte de juiste opslagcontainers en stellingen vindt. Zo zijn de basisveld stellingen later gemakkelijk uit te breiden met een aanbouwveld.
Alle gevaarlijke stoffen stellingen en opslagcontainers zijn eenvoudig en snel online te bestellen via onze website. Door gebruik te maken van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste stellingen die u zoekt. Vervolgens is uw bestelling in een paar stappen geplaatst. Tot slot betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? DiscountOffice.nl biedt speciaal voor bedrijven de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u direct aanvragen bij het plaatsen van uw bestelling.
De gevaarlijke stoffen stellingen zijn in principe snel leverbaar. Informeer bij onze klantenservice naar de actuele levertijden.

Voor een veilige opslag van gevaarlijke stoffen

Veel bedrijven en industrieën hebben te maken met gevaarlijke stoffen, zoals aquatoxische stoffen, bijtende stoffen en brandbare stoffen. Denk bijvoorbeeld aan zuur, smeerolie, afgewerkte olie en benzine.
Voor een veilige opslag van deze gevaarlijke stoffen gelden er allerlei voorschriften en eisen voor een optimale bescherming van mens, milieu en grondwater.
Voor een veilige opslag van gevaarlijke stoffen biedt DiscountOffice.nl diverse mogelijkheden die u tegen een scherpe prijs gemakkelijk online kunt bestellen.
Stellingen voor gevaarlijke stoffen zijn geschikt voor het opslaan van kleinere verpakkingen, opslagcontainers mogen grotere hoeveelheden gevaarlijke stoffen bevatten.
De containers voor gevaarlijke stoffen zijn altijd afsluitbaar met een veiligheidsslot en zijn ook geschikt om buiten te gebruiken. Zo kunnen de giftige stoffen op veilige afstand van gevarenbronnen, zoals bijvoorbeeld hitte of vonkenregens bewaard worden.

Actieve of passieve opslag in containers voor gevaarlijke stoffen

Containers voor gevaarlijke stoffen zijn goedgekeurd voor zowel de actieve en/of de passieve opslag. Bij passieve opslag gaat het om het opslaan en bewaren van brandbare en niet brandbare stoffen.
Wanneer de gevaarlijke stoffen ook in de container gevuld en of overgegoten worden is er sprake van een actieve opslag van gevaarlijke stoffen.

Ruim assortiment stellingen voor gevaarlijke stoffen

De stellingen en containers voor gevaarlijke stoffen zijn gemaakt van zeer robuuste en bestendige materialen zoals gegalvaniseerd staal of verzinkt staal. Deze materialen bieden beslist de optimale bescherming tegen brandbare, giftige en bijtende stoffen zodat de veiligheid van mens en milieu gewaarborgd is.

Het assortiment gevaarlijke stoffen stellingen bestaat onder meer uit:

Vatenstellingen voor het opslaan van vaten

Stellingcontainers voor gevaarlijke stoffen, geschikt buitenopslag voor aquatoxische en brandbare stoffen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, voor vaten staand op chemiepallets of europallets en voor vaten liggend.

Stellingen voor gevaarlijke stoffen

Stellingen voor het bewaren van kleinere verpakkingen en containers. Geschikt voor aquatoxische en brandbare vloeistoffen. De basisstellingen kunnen gemakkelijk worden uitgebreid met de aanbouwstellingen. Eenvoudige inhaakmontage zonder schroeven.

Containers voor gevaarlijke stoffen

Geschikt voor aquatoxische en brandbare stoffen. Voor opslag buiten (actieve opslag). Voorzien van bodemopvangbak en rooster. Natuurlijke ventilatie door ventilatie-openingen in de bodem.