Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Gevarensymbolen

Gevarensymbolen

Andere benamingen: Gevaarsymbolen, Gevarenpictogrammen, Vloerstickers

Gevarensymbolen nodig?

Bent u op zoek naar gevarensymbolen, gevarenpictogrammen of vloerstickers in verband met de Corona maatregelen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment vloerstickers en gevarensymbolen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u binnen het gevarieerde aanbod snel de juiste gevarensymbolen of vloerstickers die u zoekt. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd via uw eigen bankomgeving. De meeste gevarensymbolen zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u snel gevarenpictogrammen nodig? Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling meestal de volgende werkdag al.

Houd afstand stickers bestellen

Om het Corona virus te verslaan is onder meer het houden van afstand zeer belangrijk. DiscountOffice.nl biedt veel verschillende mogelijkheden om uw klanten, bezoekers en medewerkers erop te wijzen om de afstand van 1,5 meter te bewaren. Zo vindt u in het ruime assortiment van DiscountOffice.nl diverse vloerstickers, deurstickers en vloertape. Eenvoudige en betaalbare hulpmiddelen voor de nieuwe anderhalve meter samenleving die u snel online kunt bestellen via DiscountOffice.nl. DiscountOffice.nl levert Corona vloerstickers in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit ronde vloerstickers, waarschuwingsstickers in een driehoekige vorm of rechthoekige vloermarkeringen. Stuk voor stuk duidelijke hoogwaardige stickers gefabriceerd van permanent hechtend vinyl voor montage op ruwe vloeren, ook voor beton, tapijt én buiten. Bovendien voorzien van een anti-slip laag.
Naast houd afstand stickers biedt DiscountOffice.nl ook diverse deurstickers met informatie of voorschriften om uw bezoekers en klanten te wijzen op de Corona maatregelen.
Een andere mogelijkheid is om met vloertape afstand te creëren en/of looproutes uit te zetten. Vloertape en vloermarkeringen in allerlei kleuren en uitvoeringen bestelt u gemakkelijk en snel via DiscountOffice.nl.
Of u nu op zoek bent naar Corona vloerstickers voor uw bedrijf, kantoor, winkel, school of andere openbare gebouwen u vindt de beste stickers voordelig en snel via DiscountOffice.nl.

Ruim assortiment gevarensymbolen

Gevarensymbolen en gevarenpictogrammen zijn ontworpen om te waarschuwen voor gevaarlijke stoffen en gevaarlijke situaties zoals bijvoorbeeld gladde vloeren.
De gevarensymbolen in het assortiment worden onder andere gebruikt voor de aanduiding van chemische substanties en mengsels conform de huidige EU-verordening. Deze gevarenpictogrammen op zelfklevende PE-folie zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen via DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals gevarenpictogrammen op rollen, vellen of als losse pictogrammen.