Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Glasbordmagneten

Glasbordmagneten

Verwante categorie: Glasbordstiften

Andere benamingen: Glasbord Magneten, Sterke Magneten, Glassboard Magneten

Glasbordmagneten bestellen

Een magnetisch glasbord geeft een luxe uitstraling in plaats van een standaard wit magneetbord. Er zijn vele glasborden, passend bij elk interieur. Voor bijpassende accessoires zoals magneten, bent u bij DiscountOffice.nl dan ook aan het juiste adres. Bij DiscountOffice.nl hebben we diverse glasbord magneten in het assortiment en deze zijn zeer scherp geprijsd. Verschillende maten, kleuren en vormen, DiscountOffice.nl heeft het allemaal. Vind deze gemakkelijk door uw zoekopdracht te verfijnen in de linker kolom.

Juiste magneet voor een glasbord

Wanneer u over een glasbord beschikt of van plan bent er een aan te gaan schaffen, is het belangrijk dat u de juiste magneten er bij bestelt. DiscountOffice.nl adviseert u graag. Het glazen oppervlak van een glasbord zorgt er voor dat de magneet een deel van zijn kracht verliest. Het is daarom extra belangrijk om voor een glasbord een extra sterke magneet te gebruiken. Een standaard whiteboard magneet voldoet niet op een glasbord.
Vanwege de luxe uitstraling van een glasbord, zijn glasbordmagneten juist te verkrijgen in een luxere uitvoering dan de standaard whiteboard-magneet. Zo zijn er glasbordmagneten in nikkel, zilver en antraciet. Maar ook transparante magneten zijn te vinden op DiscountOffice.nl.

Merken

DiscountOffice.nl levert verschillende merken glasbord magneten. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke merken.

  • Legamaster
  • Maul
  • Naga
  • Nobo
  • Sigel
  • Smit Visual

Het is aan te raden om de glasbordmagneten van hetzelfde merk aan te schaffen als het merk van het glasbord. Zo krijgt u de beste kwaliteit.

Neodymium magneet

De neodymium magneet is een ultrasterke magneet, uitermate geschikt voor een glasbord. Uiteraard ook te gebruiken op een ander magnetisch bord of stalen ondergrond. De neodymium magneet heeft zelfs bij de kleinste afmetingen een enorme kracht.

Snel besteld bij DiscountOffice.nl

De grote collectie glasbord magneten is veelal uit voorraad leverbaar en vaak de volgende dag al geleverd. Ook het glasbord en andere accessoires, zoals glasbordmarkers, magnetische wissers en reinigingsspray vindt u bij DiscountOffice.nl. Als zakelijke klant bestelt u zelfs gemakkelijk op rekening om zo achteraf te betalen.