Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Glasbordstiften

Glasbordstiften

Verwante categorie: Glasborden

Andere benamingen: Glasbord Markers, Glazen Whiteboard Markers

Glasbordstiften bestellen

Glasbord markers worden gebruikt om op een glasbord te schrijven. De speciale samenstelling van de inkt zorgt voor een optimaal resultaat waarmee u uw gedachtes goed kunt uitbeelden. Ze zijn niet-permanent en gemakkelijk uitwisbaar.
Bij DiscountOffice.nl kunt u gemakkelijk en voordelig online de beste glasbordstiften bestellen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals blauw, roze, geel en oranje. Ook te bestellen in neon of fluor kleuren.
Dankzij de handige filterwoorden kiest u snel de juiste glasbord makers die u nodig heeft. U kunt onder meer selecteren op merk, kleur en schrijfbreedte van de stift. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste glasborden zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog uw favoriete glasbord stiften en u kunt vaak de volgende werkdag al aan de slag.

Luxe magnetische glasborden

Bent u op zoek naar een whiteboard, maar dan geen standaard witte, maar een bord met een mooie uitstraling? Een magnetisch glasbord is een opvallende aanvulling in elk interieur, elk kantoor of in elke presentatieruimte. Een glasbord combineert de eigenschappen van een whiteboard (magnetisch, beschrijfbaar en uitwisbaar) met een luxe uitstraling. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze glasborden in de prachtigste kleuren die geschikt zijn voor presenteren, informeren, om les te geven of om te brainstormen.

Markers voor glasborden

Voor het beschrijven van een glasbord zijn speciale glasbord markers vereist. Whiteboard markers zijn niet geschikt om te gebruiken.
Glasbord markers zijn ook geschikt om te gebruiken op andere glazen oppervlakken, zoals ramen en glazen panelen. Zo verandert u snel elk glad oppervlak in een schrijfoppervlak met voldoende ruimte voor het visualiseren van alle ideeën, notities te maken of uitkomsten van brainstorm sessies vast te leggen.
Ook krijtmarkers kunnen uitstekend op een glasbord of glazen oppervlakken gebruikt worden. De krijtmarkers die u via DiscountOffice.nl tegen een scherpe prijs bestelt zijn sneldrogend met een vloeistof op waterbasis. Ze hebben een hoge kleurintensiteit en een goede dekking, zowel op een krijtbord als op een glasbord. Ze zijn droog uitwisbaar.

Glasbordstiften in de aanbieding

U vindt bij DiscountOffice.nl hoogwaardige glasbord stiften die u met hoge kortingen online kunt kopen, zoals van de kwaliteitsmerken Legamaster, Edding, Franken en Sigel. Topkwaliteit glasbord stiften leverbaar in mooie kleuren, dekkend, lichtbestendig en geschikt voor zowel witte, gekleurde als zwarte glasborden.
U kunt de glasbord stiften per kleur los bestellen. Wilt u meerdere kleuren glasbordstiften kopen? Kies dan voor de aantrekkelijk geprijsde assortimentsverpakkingen met meerdere kleuren.
Maakt u veel gebruik van glasbordstiften? DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen waarbij geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.