Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Glasborden

Glasborden

Verwante categorie: Glasbordmagneten

Andere benamingen: Glass boards, Glasborden Magnetisch, Gekleurd Whiteboard

Glasbord bestellen

Een magnetisch glasbord is een mooie en praktische oplossing wanneer u een luxe magneetbord zoekt. Een glasbord combineert de eigenschappen van een whiteboard met een luxe uitstraling. DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment glasborden in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Dankzij de handige filterwoorden kiest u snel het glassboard dat voldoet aan uw wensen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank. De meeste glasborden zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.

Magnetische glasborden voor een luxe design

Vindt u een standaard whiteboard te saai en zoekt u een opvallende aanvulling voor uw interieur, kantoor of presentatieruimte? Een magnetisch glasbord is een professionele en mooie presentatieoplossing. De prachtige kleuren zorgen voor een luxe uitstraling die direct in het oog springt. Het magnetisch glasbord is geschikt voor verschillende toepassingen. Zo is een glazen whiteboard geschikt om te presenteren, informeren, om les te geven of om te brainstormen.
Verschillende sectoren hebben de voordelen van het magnetisch glasbord al ontdekt. Zo maakt het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorgsector en de overheid inmiddels gebruik van het magnetisch glasbord. Waar u ook een glasbord voor wilt bestellen, bij DiscountOffice.nl vindt u zeker het juiste glasbord.

Topkwaliteit glasborden

DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit magnetische glasborden tegen scherpe prijzen. U vindt onder meer glasborden van de topmerken Legamaster, Sigel, Nobo en Smit Visual die u met hoge kortingen online kunt kopen. Deze hoogwaardige glazen magneetborden zijn voorzien van gehard veiligheidsglas en kunnen worden beschreven met droog uitwisbare glasbord-markers. Een glasbord heeft geen frame, door het stijlvolle glazen schrijfoppervlak en een verborgen ophangsysteem sluit het glasmagneetbord naadloos aan op uw muur. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende afmetingen glasborden. Wilt u een glasbord 90x120cm bestellen? Of liever een glasbord 100x150cm? DiscountOffice.nl levert magnetische glasborden zijn te verkrijgen in het formaat 30x30cm tot en met 180x120cm. In veel verschillende kleuren en uitvoeringen te bestellen, zoals zwart, blauw, rood, groen, beton, leisteen, natural wood en meer. U vindt gemakkelijk online een glazen whiteboard dat perfect past in elk interieur. Alle glasborden worden geleverd inclusief ophangmateriaal en installatie-instructie.

Glasbord accessoires

Bestel ook direct alle glasbord benodigdheden mee bij de bestelling van uw glasbord, zoals magneten, markers, reinigingspray of pennenbakje. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.
Het glasbord is met speciale glasbordmagneten tevens magneethoudend. U kunt dus met gemak uw belangrijke documenten of favoriete foto’s op het glasbord bevestigen.
Let op! Glasborden werken alleen met aparte glasbord magneten! Standaard whiteboard-magneten zijn niet sterk genoeg en werken niet op glasborden.
Glasbordmarkers nodig? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment glasbordstiften in verschillende kleuren en diktes. De speciale samenstelling zorgt voor een optimaal resultaat voor het schrijven op een glasbord. Ze zijn niet-permanent en gemakkelijk uitwisbaar.