Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Inkjetprinter

Inkjetprinter

Verwante categorie: Inkjetpapier

Andere benamingen: Inktprinter, Fotoprinter

Inkjet printer kopen

Heeft u een inkjetprinter nodig voor thuis of op kantoor? DiscountOffice.nl heeft een gevarieerde collectie inkjetprinters die geschikt zijn voor gebruik op kantoor of thuiswerkplek. Omdat steeds meer kantoorpersoneel thuis gaat werken en niet iedereen plaats heeft voor alle apparatuur, kunt u ook kiezen voor een inkjetprinter met meerdere functies. Hiervan zijn tegenwoordig compacte modellen en dit scheelt enorm veel ruimte.

Hoe werkt een inkjetprinter?

Een inkjetprinter is een printer die onder hoge druk kleine druppeltjes vloeibare inkt op het papier spuit. U kunt kiezen uit zwart-wit en kleuren inkjetprinters. Inkjet printers zijn zeer geschikt voor particulier gebruik en voor het printen van foto's.

Is een inkjetprinter of laserprinter meer geschikt voor thuiswerkers?

Een inkjetprinter wordt over het algemeen veel thuis gebruikt, daarentegen worden de laser printers vaker bij bedrijven gebruikt. Dit komt door de snelheid waarmee een laserprinter kan printen, een inkjet printer is langzamer. Dus wanneer u voor uw werk niet dagelijks boekwerken hoeft uit te printen is een inkjet kleurenprinter meer dan voldoende voor tijdens het thuiswerken. Maar vergeet niet een extra cartridge mee te bestellen. Cartridges gaan altijd op, wanneer u deze nodig heeft.

Topmerk inkjetprinter

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit de A-merk inkjetprinters van Brother, Canon, Epson en HP. Deze merken zijn gespecialiseerd op het gebied van printers en alle andere soorten print-accessoires. De A-merk printers garanderen u goede kwaliteit en zijn bij DiscountOffice.nl voordelig geprijsd.

Top 5 meest populaire inkjet printers

Hieronder staat een lijst met de meest populaire printers van DiscountOffice.nl, de printers zijn eenvoudig te bestellen en worden meestal de volgende werkdag geleverd.

  • Inkjetprinter Epson Ecotank ET-2750
  • Fotoprinter Canon Zoemini
  • Inkjetprinter Canon A4 Pixma TS305
  • Inkjetprinter Canon Pixma TS705
  • Inkjetprinter Brother A3 HL-J6100DW

Inkjet printer aanbieding

DiscountOffice.nl is voordelig en heeft een breed assortiment inkjetprinters, zowel kleur als zwart-wit. Het omvangrijke printers assortiment bevat de merken Brother, Canon, Epson en HP. Bij DiscountOffice.nl kunt u nog meer korting ontvangen bij het bestellen van meerdere stuks. Deze korting kunt u vinden op de productpagina bij de staffel prijzen. Daarnaast is de levertijd snel. Vandaag besteld, is meestal morgen in huis.