Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kaartenbakken

× In dit assortiment vindt u diverse mogelijkheden! Kaartenbakken zijn er in het formaat van A4 tot A8. Let op! Alle kaartenbakken worden leeg geleverd! Eventuele accessoires, zoals systeemkaarten, tabbladen en tussenschotten, kunt u bestellen via de 'meebestellers'.

Kaartenbakken

Andere benamingen: Kaartenmolen, Kaartsysteem, Fichebak

Kaartenbakken bestellen

Een kaartenbak kopen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruime collectie kaartenbakken voor het opbergen van systeemkaarten, indexkaarten of andere informatie. Binnen het uitgebreide assortiment kaartenbakken vindt u ook visitekaartmolens, archiefboxen en fichebakken.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende formaten, materialen en kleuren. Door de handige filterwoorden vindt u met gemak de kaartenbak die voldoet aan uw wensen. U betaalt veilig en vertrouwd via de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste kaartenbakken zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog uw kaartenbakken gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl en u heeft uw bestelling vaak de volgende werkdag al in huis.

Een overzichtelijke kaartenbak

Een kaartenbak blijft nog steeds een handige en voordelige oplossing voor het overzichtelijk rangschikken van informatie zowel op kantoor als thuis. Een kaartenbak wordt vaak gebruikt voor het opbergen van systeemkaarten, foto's, steekkaarten of andere documenten.
Bestel samen met de kaartenbak ook direct systeemkaarten, tabkaarten en verdelers zodat u meteen aan de slag kunt. Hoewel veel informatie gedigitaliseerd wordt zijn kaartenbakken een uitermate geschikt systeem voor het optimaliseren van het rangschikken en opbergen van allerlei informatie.

Uitgebreid assortiment systeemkaartenbakken

Kaartenbakken zijn te bestellen in veel verschillende uitvoeringen en formaten. Heeft u een kaartenbak A5 nodig? DiscountOffice.nl levert alle maten, een systeemkaartenbak A6, kaartenbak A7 of andere afmeting. U vindt bij ons kaartenbakken van A4 tot en met A8.
Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals een metalen kaartenbak of een kunststof kaartenbak. De meeste kaartenbakken zijn grijs, maar u kunt bij DiscountOffice.nl ook kaartenbakken in diverse andere kleuren online bestellen zoals zwart, blauw, groen of rood.
Tevens kunt u kiezen voor een open kaartenbak of een gesloten kaartenbak. Afhankelijk van het gebruik kan het handiger zijn om een kaartenbak met deksel of een kaartenbak zonder deksel te kopen.
Wilt u een kaartenbak voor visitekaartjes bestellen? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, niet alleen een kaartenbak maar ook een visitekaartmolen behoort tot de mogelijkheden.

Hoogwaardige kaartenbakken in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk online kaartenbakken van de bekende merken Exacompta, Multiform, Han en Durable met hoge kortingen. Topkwaliteit systeemkaartenbakken die u gegarandeerd langdurig zult gebruiken. Gemaakt van robuuste stevige materialen.

Benodigde kaartenbak accessoires

Let op! Alle kaartenbakken worden leeg geleverd! Eventuele accessoires, zoals systeemkaarten, tabbladen en tussenschotten, kunt u bestellen via de 'meebestellers'.
Door deze accessoires direct mee te bestellen bent u er niet alleen verzekerd van de meest geschikte benodigdheden te ontvangen, maar u bent ook veel voordeliger uit door alles bij één leverancier te bestellen.