Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kantelborden

Kantelborden

Andere benamingen: Dubbelzijdige bord, Kantelbare whiteboard, Verrijdbaar whiteboard

Verrijdbaar whiteboard bestellen

Zoekt u een whiteboard dat u eenvoudig kunt verplaatsen? Of wilt u het whiteboard niet aan de muur bevestigen? Een verrijdbaar whiteboard of kantelbord is de ideale oplossing. Beide kanten van het verrijdbare whiteboard zijn magnetisch en beschrijfbaar. Zo heeft u dubbel zoveel schrijfoppervlakte en voldoende ruimte om alle ideeën en notities op te schrijven. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze voordelige kantelborden die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen. De meeste verrijdbare whiteboards zijn uit voorraad leverbaar en kunnen snel geleverd worden.

Voordelen verrijdbare whiteboards

Een dubbelzijdig whiteboard is ideaal wanneer meer schrijfruimte nodig is. De kantelborden zijn 360 graden te draaien over de horizontale draaias en vrij te bewegen in elke gewenste stand. In één beweging is het whiteboard te keren zodat u direct verder kunt schrijven en verder kunt gaan met uw presentatie.
Kantelborden worden geleverd met wieltjes hetgeen de mobiliteit verhoogt. Zo is het kantelbord makkelijk te verplaatsen en kunt u het dubbelzijdige whiteboard op meerdere plekken gebruiken.
Verrijdbare kantelborden worden veelgebruikt bij professionele bedrijfspresentaties, brainstormsessies, trainingen, op scholen en universiteiten.

Ruim assortiment kantelborden

DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment kantelborden in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De kantelborden zijn magnetisch, droog uitwisbaar en gaan jarenlang mee. U kunt kiezen uit een gelakt stalen bordoppervlak voor standaard gebruik of voor een geëmailleerd stalen magneethoudend voor intensief gebruik. Emaille is een zeer dunne glaslaag op een witte stalen plaat. De kwaliteit van het bord is perfect en blijft langer mooi dan een gelakt stalen whiteboard. U kunt kiezen uit een emaille kantelbord in groen of wit.
Naast kantelborden met een dubbelzijdig whiteboard is het ook mogelijk om via DiscountOffice.nl een combibord te bestellen met aan één zijde magnetisch staal en aan de andere zijde grijs prikbord.
Wilt u een kantelbaar whiteboard 90x120cm bestellen? Naast dit veelgebruikte formaat biedt DiscountOffice.nl kantelborden in diverse andere afmetingen zoals onder meer 100x150cm, 100x180cm, 100x200cm of 120x200cm.

Topkwaliteit kantelborden met hoge kortingen

Voor topkwaliteit kantelborden bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. U bestelt online gemakkelijk en tegen hoge kortingen hoogwaardige kantelborden van onder meer Legamaster, Smit Visual, Franken en Maul. Bestel ook direct alle whiteboard benodigdheden zoals wissers, markers, magneten en reinigingsspray mee met uw kantelbord. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.